- 2 Temmuz 2011
- 136.509
- 57.947
- 5.338
Mukau ve bernardo skille bakalim bu sezonki 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanına ibrahima sangare gibi birini almak lazım o vakitAbi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse
Nisan ayının oyuncusu seçilmişAbi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse
Sen bize şu işi çöz kingNisan ayının oyuncusu seçilmiş
Bu sezon 10 tane macini 90 dk boyunca izledin mi mukaunun
Rusyadan hayatta adam almam heis
Berke falan varken ona mı vermişler o zaman Nisanda ayin oyuncusu seçilen herkesi alalım.Adamin 10 tane 90 dksini geçtim 70 dk oynadığı maç bile yoktur 10 tane ligde zaten nasıl izleyeyim, 10dan fazla kez izlemişimdir amaNisan ayının oyuncusu seçilmiş
Bu sezon 10 tane macini 90 dk boyunca izledin mi mukaunun
Berkant abi Can bey 2026'da şampiyon Fb olacak dedi ama tutmadıSergenim neredesin ya? Hoşgeldin.
Yokluğunda piyasa kendisini astrolog sanan, fb şampiyon olacak diyen Can gibi tiplere kaldı.
Alırım direkt