Transfer Nöbeti #1

ligde doğru düzgün oynamamıştır ki
Sane'yi çabuk silmemek lazım ki bu sene derbilerde ciddi etki etti. Yine bir ara bir çok maçada etki etti ligde Osimhen milli takımdayken. Ayrıca kaç tane hazırladığı pozisyonu hiç etti oyuncular. Bu sene alışıp seneye çok daha iyi ve skorer olacaktır. Fiziksel bir düşüş olsaydı Zaha'nın durumu gibi farklı yorumum olurdu.

Sane'yi çabuk silmemek lazım ki bu sene derbilerde ciddi etki etti. Yine bir ara bir çok maçada etki etti ligde Osimhen milli takımdayken. Ayrıca kaç tane hazırladığı pozisyonu hiç etti oyuncular. Bu sene alışıp seneye çok daha iyi ve skorer olacaktır. Fiziksel bir düşüş olsaydı Zaha'nın durumu gibi farklı yorumum olurdu.
yok ya yiyeceğim saneyi :asd:

Astrolojik acidan bakarsak duran konusu ciddi

Herif bizi kaybettiği kavuşamadıgi bir aşkı olarak goruyor şu an ve çok istekli duruyor

14-16 sindan sonra daha çok haber cikacak istemeseniz de

Galatasaray muhtemelen bi karar verecek

Hızlı da gelişebilir 16-25i arası

yok ya yiyeceğim saneyi :asd:
Afiyet olsun. Senden değerli mi?
Chef Cooking GIF by Bethany Baptist Church
Chef Dancing GIF by Pretty Dudes

Bjk sangare ve solbek grimaldo ile ilgileniyor

Cerny kalacak gibi

Toure tekrar kiralanabilirmis

John Duran ın Arabistan da aldığı ücret hakkında bilgisi olan var mı ? Ben az çok tahmin edebiliyorum ama bunu düşünmeyen arkadaşlarımız olduğunu görüyorum.

John Duran ın Arabistan da aldığı ücret hakkında bilgisi olan var mı ? Ben az çok tahmin edebiliyorum ama bunu düşünmeyen arkadaşlarımız olduğunu görüyorum.
İmkan dahilinde değil. 25 milyon maaş verilir mi ne olduğu belli olamayan adama? Menajeri önermiştir haberleri de o salmıştır. Alınma ihtimalini görmüyorum.

İmkan dahilinde değil. 25 milyon maaş verilir mi ne olduğu belli olamayan adama? Menajeri önermiştir haberleri de o salmıştır. Alınma ihtimalini görmüyorum.
İbrahim Seten yayininda cok daha uygun rakamlara gelebilecegini soyledi.Simdi baktim Zenitten yarim sezon 4 milyon euro maas ve 35 milyon euro satin alma maddesi varmis.Fb acisindan bi komisyon olayi var gibi gozukuyor

Aralı alacağız diye niye baris gidiyo

Kadro geniş ve kaliteli olmak zorunda

Her seferinde ayni takıntılı ve dar düşünce kalıpları.

Gördük yunusu bu sezon.Berbatti.
Yunus sakatlıktan sonra dağıldı yoksa sezon başı çok iyiydi, kişisel antrenmanlara ağırlık vermeli, yerinde olsam barışın ptsine emanet ederim kendimi

Sane'ye 30m teklif varsa satar Alisson Santana'yı çekerim direk

Okan ciddi ciddi duranla şimanskiyi mi istiyor

Biz az yapıyoruz bu adama valla bak

Geri
Üst Alt