Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.465
- 33.216
- 3.073
Bekliyoruz bakalım.
cimbombomun çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyoruz bakalım.
Abartma yeğenimGördük yunusu bu sezon.Berbatti.
Sane'yi çabuk silmemek lazım ki bu sene derbilerde ciddi etki etti. Yine bir ara bir çok maçada etki etti ligde Osimhen milli takımdayken. Ayrıca kaç tane hazırladığı pozisyonu hiç etti oyuncular. Bu sene alışıp seneye çok daha iyi ve skorer olacaktır. Fiziksel bir düşüş olsaydı Zaha'nın durumu gibi farklı yorumum olurdu.ligde doğru düzgün oynamamıştır ki
yok ya yiyeceğim saneyiSane'yi çabuk silmemek lazım ki bu sene derbilerde ciddi etki etti. Yine bir ara bir çok maçada etki etti ligde Osimhen milli takımdayken. Ayrıca kaç tane hazırladığı pozisyonu hiç etti oyuncular. Bu sene alışıp seneye çok daha iyi ve skorer olacaktır. Fiziksel bir düşüş olsaydı Zaha'nın durumu gibi farklı yorumum olurdu.

Afiyet olsun. Senden değerli mi?yok ya yiyeceğim saneyi![]()
rashford leao falan filan ihtimali varsa şöyle mideye indiririzyok ya yiyeceğim saneyi![]()
İmkan dahilinde değil. 25 milyon maaş verilir mi ne olduğu belli olamayan adama? Menajeri önermiştir haberleri de o salmıştır. Alınma ihtimalini görmüyorum.John Duran ın Arabistan da aldığı ücret hakkında bilgisi olan var mı ? Ben az çok tahmin edebiliyorum ama bunu düşünmeyen arkadaşlarımız olduğunu görüyorum.
İbrahim Seten yayininda cok daha uygun rakamlara gelebilecegini soyledi.Simdi baktim Zenitten yarim sezon 4 milyon euro maas ve 35 milyon euro satin alma maddesi varmis.Fb acisindan bi komisyon olayi var gibi gozukuyorİmkan dahilinde değil. 25 milyon maaş verilir mi ne olduğu belli olamayan adama? Menajeri önermiştir haberleri de o salmıştır. Alınma ihtimalini görmüyorum.
Yunus sakatlıktan sonra dağıldı yoksa sezon başı çok iyiydi, kişisel antrenmanlara ağırlık vermeli, yerinde olsam barışın ptsine emanet ederim kendimiAralı alacağız diye niye baris gidiyo
Kadro geniş ve kaliteli olmak zorunda
Her seferinde ayni takıntılı ve dar düşünce kalıpları.
Gördük yunusu bu sezon.Berbatti.
Mouandilmadji Osi nin yedeği olmaz mı be Onurum Kalın 1 imcimbombomun çocuğu
2 milyon euro maaşa yedek kalmayı kabul etti.Duran emmi 5m maaşa gelir.
Fenerden intikam almaya geliyor2 milyon euro maaşa yedek kalmayı kabul etti.