Transfer Nöbeti #1

en makul hamle sara singo ve jakobsu gönderip yerlerine en az 2 tane 2004lü adam almak olur. Açılan kontenjanla da orta saha, 10 no falan bakılır rahat rahat

kadro kadar oyunumuzu da geliştirmemix lazım. Deplasmanda güneşspor olmayı bırakmalıyız.
Bunun için soldan sağdan ve en önemlisi ortadan akman gerekiyor. Biz hiçbir türlü bu sene oyun üretemedik. Eveleme geveleme. Liverpool maçı rakip kalecinin eline 33.dak top değirebildik.Bizim oyunumuz hiçbir şekilde akmıyor ki.Sadece Yunus'lu oyunlarda birşeyler yapmaya çalıştık.Oda düşük kapasite.Sola sağa ve 10 numaraya gerçek mevkidaşlarını alamazsak aynı kısır döngü devam edecektir.Açık ve net.

önümüzde boey gibi bir örnek var. boey transfer edildiğinde 30 yaşında tecrübeli bir adam mıydı? genç adam hiç bir CL tecrübesi yoktu aldın oynattın adamı performans verdi sattın 30 a.

gerçi boey de eğrisi doğrusuna denk geldi. sezon başı o isveçli arap ve dubois sakat olmasaydı boey'i de yollardı okan buruk.

Transferi hocalar mı yapar kulüpler mi

Fergosun tarzı her şeyi yapan menajerler varken komple onlar yapar. Ferguson oyuncunun alacağı maaşa kadar karışırdı -ki bu Fatih Terim için de geçerliydi o da o tarz bir hoca.

Bazı hocalar sadece şu oyuncuları istiyorum der gerisini yönetime bırakır.

Genel olarak günümüzde 2.si daha çok. Bizde de böyle. Ha yönetim gerek bi fırsat görür, gerek başka sebeplerle ekstra bi oyuncu almak isterse hocadan bağımsız alabilir tıpkı Haaland transferinde olduğu gibi, Guardiola'nın pek sıcak bakmadığı bir isimdi.

Bize sürdürülebilir olması için SD/FD lazım bu işlerde. Tr nin genelinde olan sorun bir insandan 3-4 iş yapmasını beklemek. Hoca sadece antrenman ve saha içinde kalmalı. Eksik düşündüğü mevkileri ve gitmesini istediği topçuları bildirip, asli işini yapmalı.
Bizimki transfer görüşmesi de yapıyor, çıkıyor yönetim gibi de konuşuyor, kimin alınacağına da o karar veriyor. Neresinden bakarsan bak patlayacak bir mevzu.

Yazıp çizeceğiz bunu herkes biliyor ama yapacak bir şey yok ki DK sonrasında kadar anca 1 adam gelir. Ağustos öncesi hiç bir şey netleşmez.

Benim görüşüme göre yapılması gereken ilk iş; Almancı grubuna dozerler girmek olacaktır bu kadar ruhsuz ve ukala bir topluluk olamaz. Günay, İlkay, Kaan, Kutucu ve Sane'den en fazla 1 tanesi kalmalı diğer türlü göreceksiniz büyük sorunlar yaşayacağız.

Yazıp çizeceğiz bunu herkes biliyor ama yapacak bir şey yok ki DK sonrasında kadar anca 1 adam gelir. Ağustos öncesi hiç bir şey netleşmez.

Benim görüşüme göre yapılması gereken ilk iş; Almancı grubuna dozerler girmek olacaktır bu kadar ruhsuz ve ukala bir topluluk olamaz. Günay, İlkay, Kaan, Kutucu ve Sane'den en fazla 1 tanesi kalmalı diğer türlü göreceksiniz büyük sorunlar yaşayacağız.
Sence hangisi kalmalı?

Geri
Üst Alt