2 haftadır alamıyoruz harit ve evanderi.dubois ve grlisth aniden cıktı.sergio 1.5 gunde bitti.Yav yem yok ustat. Kimle ilgilensek en gec 1 2 hafta icinde bazen ayni gun basina dusuyor
2 haftadır alamıyoruz harit ve evanderi.dubois ve grlisth aniden cıktı.sergio 1.5 gunde bitti.Yav yem yok ustat. Kimle ilgilensek en gec 1 2 hafta icinde bazen ayni gun basina dusuyor
Maliyetler yuksek cunku.2 haftadır alamıyoruz harit ve evanderi.dubois ve grlisth aniden cıktı.sergio 1.5 gunde bitti.![]()
Onana zor cidden. Murhanin onerdigi ascacibar tam bizlik herifmis ucuza da gitmis neden dusunmediler acaba bizimkiler.
Btw kramarici enisin keyfi gelsin diye yazdim![]()

Ben nelson ve abdulkerim ikilisine güvenmiyorum bu iki oyuncu da yanındaki lider oyuncuyla çok daha farklı seviyede oynar ama ikisi yanyana gelince güven vermiyor bu ikili melo selçuk ortasahası var ken dany ve semih defasıyla oynadığımız dönemi hatırlatıyorAbdülkerime nedense hic güvenemiyorum ali turan aklima geliyo bunu görünce
Övet yaklaşmakta gibi.Harite ho diyelim gelecek gibi gözükmekte. @Sami Karakoç , @Furkan Korkmaz
sadece o cıktı ama.diğer 3 transfer her kimse süpriz bence ve bitince duyacagızMaliyetler yuksek cunku.
Sergio trden 3 gun once o jogoda cikmisti.
sadece o cıktı ama.diğer 3 transfer her kimse süpriz bence ve bitince duyacagız
sagbek için kimse cıkmadı abi.grilitsh ust duzey adam bana göreYok be rentkaş. Her yeni isimde kalite düşüyor. Alternatifler oluyor çünkü. 1. Forvet için henüz isim çıkmadı mesela ama diğer pozisyonlarda öyle değil.
sagbek içim kimse cıkmadı abi.grilitsh ust duzey adam bana göre
Bitmeye yakin hangi topcular var diye sorsana reisrodopa soru sorayim mi
rodopun kafa pırıl pırıldır şimdirodopa soru sorayim mi
ama şöyle bişey var.sergio harici 2 ortasaha dendi.bi ara hem gueye hem carvalho bitirilecekti.yani as liste girlisth gueye carvalho.ve nevzata göre gueye hala olabilir.ki gueye 8 de de oynuyo..Aynen isim çıkmayan bölgeler için beklenti olabilir ama diğer bölgelerde kalite düşüyor.
Gueye>Carvalho>Grillitsch bizimkilerin listesiydi. 10 için Pedro’dan Harit’e falan düştük. Forvet için isim çıkmadı o yüzden orada beklenti olabilir ama diğer bölgelerde beklentiye gerek yok.
cevap vermez onaBitmeye yakin hangi topcular var diye sorsana reis