GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 109

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
109/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerime nedense hic güvenemiyorum ali turan aklima geliyo bunu görünce
Ben nelson ve abdulkerim ikilisine güvenmiyorum bu iki oyuncu da yanındaki lider oyuncuyla çok daha farklı seviyede oynar ama ikisi yanyana gelince güven vermiyor bu ikili melo selçuk ortasahası var ken dany ve semih defasıyla oynadığımız dönemi hatırlatıyor

sagbek içim kimse cıkmadı abi.grilitsh ust duzey adam bana göre

Aynen isim çıkmayan bölgeler için beklenti olabilir ama diğer bölgelerde kalite düşüyor.

Gueye>Carvalho>Grillitsch bizimkilerin listesiydi. 10 için Pedro’dan Harit’e falan düştük. Forvet için isim çıkmadı o yüzden orada beklenti olabilir ama diğer bölgelerde beklentiye gerek yok.

Aynen isim çıkmayan bölgeler için beklenti olabilir ama diğer bölgelerde kalite düşüyor.

Gueye>Carvalho>Grillitsch bizimkilerin listesiydi. 10 için Pedro’dan Harit’e falan düştük. Forvet için isim çıkmadı o yüzden orada beklenti olabilir ama diğer bölgelerde beklentiye gerek yok.
ama şöyle bişey var.sergio harici 2 ortasaha dendi.bi ara hem gueye hem carvalho bitirilecekti.yani as liste girlisth gueye carvalho.ve nevzata göre gueye hala olabilir.ki gueye 8 de de oynuyo..

benim o bitirilmeye calısılyo denen 3 transferde beklentim ön taraf.biri forvet,biri de kanat ya da 10 numara

Lyon taraftarları bayram ediyor gitti diye Dubois, keza Benfica taraftarları da aynı şekilde Seferovic için.

Yönetim inşallah ne yaptığının farkındadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt