Hepimiz fırtınanın binicileriyiz tagi istiyorum Eurovision falan zaferi alırsam

Hepimiz fırtınanın binicileriyiz tagi istiyorum Eurovision falan zaferi alırsam

admirim şu forvet için tahminin var mı kanat forvet demiş rodop
E yuhİmza parası deyince her yıl imza parası var bu arada senelik 3 tü 4 istediler
Mohammedi o yüzden Nantes'a gönderdik diyosunSergio, Dubois, Harit 16-17 Nantes kadrosunda beraber oynamışlar önceliğimiz chemistry galiba.
Gerek yok gelmesin boyleyse.İmza parası deyince her yıl imza parası var bu arada senelik 3 tü 4 istediler
yıllık 2m maaş 1m imza parası gibiyse normal değil mi? Bonservis yerine imza parası veriyorsun.Senelik net 4 para mı vericez yani t mi geçiyorsunuz sksksk
2 maaş = 3 brüt ederyıllık 2m maaş 1m imza parası gibiyse normal değil mi? Bonservis yerine imza parası veriyorsun.
Nwakaeme keşke 1+1 gelse her türlü fark yaratır.Kiev Fener maçı bittiğinden beri geçen sezonun maçlarını izliyorum..
2 demlik çay bitirdim..
Özetleri izlemek bile çok stresliydi..
Bu takıma 7 oyuncu takviye etmek zorundayız..
Kanat olarak da Yunus ve Kerem e güvenmeyin..
Envakame de alınmalı maliyeti uygunsa..
Orta saha esoes veriyor..
İşi şansa bırakamayız..
Aynen. Hatta artiriyorum. Giriliş olur olmaz. Okadar transfer yapacaklar deniyor. Kim yakinsa bitir hemen, gene ugras grilisleGrillitsch transferi olursa geri kalan transferler için 2. kampın bitişine kadar sesimi çıkarmadan beklerim ama olur da Grillitsch gelmezse hemen bir başka 6 numaraya gitmek lazım