Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.033
- 7.825
- 1.588
Bizim bi kap işi vardı ne oldu o ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe‚ Flamengo forması giyen 29 yaşındaki stoper Gustavo Henrique için fiyat istedi. (Ge Globo)
Ben şahsen UEFA kupası başarısıyla Euro ligi bir tutmuyorum.Ergin Ataman var spor tarafından bakarsan.
5 dk bakınca kafanızda neden geldim istanbul'a çalıyor
Sergio ve grilis en çok top çalan orta saha olur. Carvalho bile olur çünkü adamlar nerde duracağını biliyorlar. Pas arası çok yaparlar. Düşündüğünden sert oyuncular ikiside. Yumuşak değiller. Roma maçlarında Sergio kasap gibiydi. Çok sarı görür hatta kırmızı bile görebilir. Grilis ise bize kontra yedirmeyecek bı oyuncu. Ayrıca pas oyununu çok iyi oynadıkları için önde baskı yapanları yorup ileriye atacakları toplarla rakibi yorar ve çok maç kazandirirlar. Bu yüzden onyekuru gibi bir elemanımız olsun isterdim ilerde. Keremin hız biraz var ama kontrolü çok kötü. İlk oynadığı hazırlık maçında Sergio ileriye 3 top attı. Gomis kağnı olmasa 3 asist yazardigriliş hakkında tek endişem var
orhan uluca'nın yorumlarını dinledim. özellikle takımı çıkarmakta taylan'ın yapamadığını gözü kapalı yapacak bir adam izlenimi aldım.
ama top çalma ve rakibi bozma sorunumuza sergio ile ne kadar çare olabilirler bundan emin olamadım.
hazılık maçlarında oynadığımız mahalle takımları bile ortadan yaldır yaldır dribling ile deliyorlar bizi. bazen faul bile yapamıyoruz. bu bölgede ağır kalmak canımızı sıkabilir.
fotoğrafa bak yalpalıyor
Vasatbeyler morutan son maçta nasıl oynadı 10 numarada
ft hocam her cenazeden çıkıyor