Gökhan Karaman
10 Numara!
Mayıs'ta kupamı alayım kadrosu
![]()
![]()
Kalede Okan oynar sorun yokElimizdeki genç yerli oyuncuların ve ek olarak 1-2 çok da güvenmediğimiz yerli alternatifin varlığı sahaya 3 yerli atmak konusunda elimizi söylediğiniz kadar rahatlatmayacak. Çünkü atıyorum; Nelsson sakatlandı, yerine Emin oynasın demek gayet mümkün, olabilir, Emin'e de güveniriz. Bunda sorun yok. Ancak yine atıyorum Kerem 3 maçtır çok formsuz, çok kötü, yerine 1-2 maç Embalo'yu oynatmak için sağlam ve iyi durumdaki Nelsson'u kesip Emin'i koymak aynı şey değil. Ya da PVA'yı kesip Kazımcan'ı koymak, Oliveira'yı kesip Hamza veya Berkan'ı koymak, Dobois'ı kesip Ali Turap'ı koymak aynı şey değil. Bu tercihler her açıdan herkesi zorlar. O zaman Nelsson yerine oynayan Emin'in üstünde kat kat fazla baskı olur. Kerem yerine oynayan Embalo oynaması için yapılan fedakarlığı bildiğinden bir an önce kendini gösterebilme baskısı altında oynar. Hiçbir kabahati yokken alakasız sebep yüzünden kesilen yabancı oyuncunun morali bozulabilir. Bir dahaki sefere de kesilir miyim endişesi başlar. O seçimleri yapmak zorunda kalan Okan Hoca'nın uykuları kaçar, vs...
O yüzden kadroda kafana göre rotasyon için bile yabancılarını kesebileceğin netlikte, hiç elzem ihtiyacın yokken bile saydığım yabancılardan birini rotasyona sokup 4. yerli olarak oynatsan kimsenin yadırgamayacağı 1-2 net Türk üst düzey oyuncu daha olması iyi olurdu diye düşünüyorum. İşin mental planlaması bunu gerektirirdi bence. Mert Müldür'ü en çok bundan istemiştim. Tabi artık o maliyette yerli bek almak mantıklı değil. Kaan Ayhan dışında da o esnekliği tanıyacak adam pek yok gibi maalesef.
Onun gideceği maksimum yer HÜLLE CİTY olur.İrfan canı isteyen vatan hainidir
Ortadaki mide bulandırıyorMayıs'ta kupamı alayım kadrosu
![]()
![]()
Yine birileri çekirdek çitlerken durduk yere vatan haini olduİrfan canı isteyen vatan hainidir