Emre Bari
Berlin Panteri
Milana fokuslanmak lazım, yollayacağı ortasahalar var.
tonali ho
Milana fokuslanmak lazım, yollayacağı ortasahalar var.
Burnunu kırmak istiyorum.ya ne dolbergi ya inş gelmez, geliyorum dese bunların alması 18 ay sürer, boşuna böyle isimler verip oyalama taktiği yapmasınlar. inş gelmez
:red:tonali ho
Evet, ben de cok istiyordum ama gorunen o ki en iyi ihtimalle 7.5m bonservis 1.5m maas bandina bitecek bir transfer. Oyle bir paramiz oldugunu sanmiyorummert müldür yerli olmasa da iyi oyuncu zaten
2 ev diyelimorada bizim ev alacağımız para yatıyordur.
Transfer doneminin bunyedeki etkisiya ne dolbergi ya inş gelmez, geliyorum dese bunların alması 18 ay sürer, boşuna böyle isimler verip oyalama taktiği yapmasınlar. inş gelmez
Rabiot'dan 6 no olmaz.Floran Grillitsch'i alamazsak beni kesecek adam Adrien Rabiot.
Juventus, Rabiot'u Amerika'daki kamp kadrosuna almamış.
Güzel fırsat Melo'daki gibi 2 sezon zor bela kiralar sonra ucuza bonservisini alırız. :crushed:

donlarina kadar alsin akilli adam artik geri adim da atamaz ali kocJoao Pedro'nun menajeri Piccioli, Fenerbahçe'den yeni isteklerde bulunduğu için görüşmeler uzadı.
(Calcio Casteddu)
Bu adamı beğenmiyorsunuz bundan sonra gelen seri nzomzi lemina Taylan Berkan asuncao pulgar hangisi bu kadar katkı sağladı takıma .keşke bunların yanında deli dana gibi rakibin üstüne koştuğu için atılan tek topta pasifize olduğu ve yerini boş bıraktığından verdiğimiz pozisyonları da koysaydılar videoya.
rezil bi topçuydu, tarihimizin en kazık satışı.
Sögüşleyebildigi kadar söğüşlesin itleri.Joao Pedro'nun menajeri Piccioli, Fenerbahçe'den yeni isteklerde bulunduğu için görüşmeler uzadı.
(Calcio Casteddu)
valla o kadar adam saymana gerek yok, devre arası 6 ay kadrodışı kalan donk bile daha faydalıydıBu adamı beğenmiyorsunuz bundan sonra gelen seri nzomzi lemina Taylan Berkan asuncao pulgar hangisi bu kadar katkı sağladı takıma .
Pedro açıklanmadı![]()