GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 153

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
153/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek de olabilir, Galatasaray'ın almasına engel olup misyonu tamamladıktan sonra kendileri de vazgeçmenin yolunu yapıyor de olabilirler. Tabi komple yalan da olabilir. GS'ye nasıl laf sokarız temalı video'lar görseller falan hazırlıyorlardır şimdi.
Bence de tam dediğin gibi olacak/olmuş.

Galatasaray'ın almasına engel olup misyonu tamamladıktan sonra kendileri de vazgeçmenin yolunu yapıyor de olabilirler.

sakat diye yarı fiyatına almak
"Fiyat düşürmek bizim işimiz.."

0bdc6ab29050bc056ce339432ae3651a.jpg

Ne yaparsak yapalim yerli kurali dogasi geregi kilitliyor bence kadro planlamasini. Rahat edebilmek icin banko oynayacak 6 yerli lazim, o kadar fazla Turk topcu da maalesef yok. Bence kalkacak zaten sinir o yuzden bir sene disimizi sikalim. Kanatlarda bir yerli, stoperde bir yerli banko olacak zaten. Diger her mevkide yabancilar cok iyi oynarsa Muslera kesilir, aksi takdirde en kotu oynayan yabanci gider, o kadar buyuk problem degil bence

6 biraz uçuk tabi ama 4 bile baya bir rahat rotasyon imkanı sağlıyor ya. Tabi 8 yabancının 8'i birden sağlam ve formda olmayabilir, ille birini kesebiliriz gözüyle de bakabilirsin ancak ben sadece ligde oynarken 8 yabancının sağlam kalmasını ve çok rotasyona ihtiyacı olmamasını umuyorum açıkçası.

5m ovveratander için çok iyi para neyini kabul etmediler acaba
Yorumlarda Danlılar çıldırmış. Ben de çıldıracağım şunlara. 24 yaşına kadar Danimarka'dan dışarı adım atmamış elemana en az 2 katı falan yazmışlar. Nelsson'a veriyorlar falan demişler.
1658410952627.png

Sörloth dışında değerini katlayan topçu yok, bir de laf ediyorlar. Sörloth'ta 3-4 sene sonra TS'de parladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri