GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 189

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,9K
Sayfa
189/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mike McGrath guvenilir bir muhabir. Brighton isi gercek demek ki. Brighton'in elinden topcu almamiz cok zor. Bizim verdigimiz parayi rahatlikla verirler oraya adam da ariyorlar Bissouma yeni gitti. Yalniz oyuncunun Bissouma ile uzaktan yakindan alakasi yok

Bu arada internette serefsiz serefsiz gevsek gevsek konusuyolar Brighton bizden cok daha iyiymis gibi bu Alman ve Ingiliz taraftarlari tiksinti vermeye basladi. Baska zaman da mal gibi Ajax falan overler historically great club falan diye belki oyuncu kupa kazanmak istiyodur falan derler. Ulan andavallar Brighton bizim sictigimiz bok boyutlarinda bir kulup. 5 sene silkelenip kendimize gelsek CL gediklisi takimiz. Bu serefsizlerin icinden gecmek sart olmus derhal Avrupa'ya gidip Dortmund ve Tottenham gibi overrated cermenik kulupleri hanimimiz eylemeliyiz

Ne harit ne evander bize uymuyor bana göre evanderi hiç izlemedim ama o Fas devesini gayet iyi biliyorum izledimde klasik Arap topçusu saha dışı sorunlu yani verdin sözleşmeyi geçmiş olsun satma şansı filan hiç yok
Ama evander 3 5 gol atsa avrupadayken herturlu talibi çıkar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt