Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 milyona aldigimiz Diagne’yi once Club Brugge’e, sonra da West Bromwich’e kiralik yolladik. Simdi de adami belese Karagumruk’e verdik.

8 milyona aldigimiz Luyindama’yi araplara kiralik yolladik ve muhtemelen simdi uce bese bakmadan satacagiz.

6.5 milyona aldigimiz Cicaldau’yu rotasyonda kullanacagiz.

4 milyon + bonuslar karsiliginda aldigimiz Morutan’i ya kiralik yollayacagiz ya da rotasyonda kullanacagiz.

Kiralik bedeli ile birlikte toplam 5.5 milyona aldigimiz Mostafa’yi 250 bin euro karsiliginda kiralik yolladik.

Son yillarda Marcao haric iyi bir satisimiz yok.

Gecen sezon 25 milyon euro’luk yatirimdan bir tek Nelsson tuttu. Kulup cok kotu yonetiliyor. Umarim bu yeni yonetim ve teknik ekip ile birlikte artik bir degisim olur.

Florian + 6-8 oynayan dinamo yolda
Muhabbeti sıktı ama doluya koysam almıyor, boşa koysam dolmuyor; Grilitsch' in geldiğini varsayarsak, bu takımın bir Gedson' a ihtiyacı var...Onun muadili biri bulunabilse, gerisi kolay; Vargas-Umut ile hücum hattında da bütün sorun çözülürdü...

Muhabbeti sıktı ama doluya koysam almıyor, boşa koysam dolmuyor; Grilitsch' in geldiğini varsayarsak, bu takımın bir Gedson' a ihtiyacı var...Onun muadili biri bulunabilse, gerisi kolay; Vargas-Umut ile hücum hattında da bütün sorun çözülürdü...
Onana varmış öyle top çalma meziyetleri çok iyi olan dinamik adam. O da pahalıymış

ilk 11i baştan değiştirmen lazım işte

mesela yunus sakatlanırsa morutanı koyman için bir başka yeri yerli yapman lazım

hele maç içinde değişiklik yapmak istesen tamamen bu kuralla bağlı olacaksın

bu sağ bek belki mükemmeldir bilmiyorum adama lafım yok

ama kadro planlamasında erden beyin dediği gibi mert de 7 milyonsa mutlaka değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum
Iyide bir bizde böyle degilki. Diger takimlarda ayni sorunu cekecek

13 milyona aldigimiz Diagne’yi once Club Brugge, sonra da West Bromwich’e kiralik yolladik. Simdi de adami belese Karagumruk’e verdik.

8 milyona aldigimiz Luyindama’yi araplara kiralik yolladik ve muhtemelen simdi uce bese bakmadan satacagiz.

6.5 milyona aldigimiz Cicaldau’yu rotasyonda kullanacagiz.

4 milyon + bonuslar karsiliginda aldigimiz Morutan’i ya kiralik yollayacagiz ya da rotasyonda kullanacagiz.

Kiralik bedeli ile birlikte toplam 5.5 milyona aldigimiz Mostafa’yi 250 bin euro’ya kiralik yolladik.

Son yillarda Marcao haric iyi bir satisimiz yok.

Gecen sezon 25 milyon euro’luk yatirimdan bir tek Nelsson tuttu. Kulup cok kotu yonetiliyor. Umarim bu yeni yonetim ve teknik ekip ile birlikte artik bir degisim olur.
Cakneyi beleşe verdiğimiz yetmiyormuş gibi maaşınında yarısını verdiğimiz söyleniyor ki dünyada bunu başaran ilk kulübüz. Hadi kiralık olsa yarım maaş ok diyebilirim ama adamı beleş veripte maaşına girmek hangi malın kafasıdır bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt