Gec kalmiyormuyuz fazlasiyla sencedeYarın toplantı var. Önceki toplantıdan sonra 2 transfer bitti şimdi de karar vereceklerdir napacaklarına.
İlk 11e 2 transfer kaldı, ağlanacak bir durum yok.
Gec kalmiyormuyuz fazlasiyla sencedeYarın toplantı var. Önceki toplantıdan sonra 2 transfer bitti şimdi de karar vereceklerdir napacaklarına.
HayırGec kalmiyormuyuz fazlasiyla sencede
2 ilk 11, 2 yedek biter bu iş.Yarın toplantı var. Önceki toplantıdan sonra 2 transfer bitti şimdi de karar vereceklerdir napacaklarına.
2 adamdan sonrası fırsat transferlerine girer. Orada daha çok yerli veya genç kovalarlar.2 ilk 11, 2 yedek biter bu iş.
Sami sana tek lafım varsa yarını görmiyim kardeşim. Ki senin bile attığını görmedim. Benim tepkim Rodop’a. Sen niye üstüne alındın.?buraya attığım her twite %100 inanıyorum diye atmıyorum. 2 3 defadır aynı şeyi yapıyorsun ortaya yazar gibi ağır ifadeler kullanıyorsun. uslubunu düzelt yakışmıyor böyle cümleler.
8 geldi kanat zorunlu değil BenceKaldi evander + 6 numara + 8 numara + kanat + forvet
Transfer yap yap düzelmiyo kadro
zahmet oldu alagavat
en çok rodop twiti atan benimSami sana tek lafım varsa yarını görmiyim kardeşim. Ki senin bile attığını görmedim. Benim tepkim Rodop’a. Sen niye üstüne alındın.?