GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 220

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,5K
Sayfa
220/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat, Harit için 4 milyona Schalkeyle anlaşıldı demiş. Güvenilir birisi yok artık ama haber bu:

Galatasaray'ın on numara transferi listesinde ilk sırada yer alan Amine Harit konusunda önemli adımlar atıldı. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcunun bonservisini almak için Schalke 04'le anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışıldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi. Amine Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücretin 3 milyon 500 bin euro olduğu kaydedildi. Süper Lig devi oyuncuya 2 milyon 500 bin euro teklif etti ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önerdi. Galatasaray'da Florian Grillitsch defterinin kapanmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Avusturyalı orta sahada imza pararı sorununu aşmayaca çalıştığı kaydedildi.

Nevzat Dindar

Nevzat, Harit için 4 milyona Schalkeyle anlaşıldı demiş. Güvenilir birisi yok artık ama haber bu:

Galatasaray'ın on numara transferi listesinde ilk sırada yer alan Amine Harit konusunda önemli adımlar atıldı. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcunun bonservisini almak için Schalke 04'le anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışıldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi. Amine Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücretin 3 milyon 500 bin euro olduğu kaydedildi. Süper Lig devi oyuncuya 2 milyon 500 bin euro teklif etti ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önerdi. Galatasaray'da Florian Grillitsch defterinin kapanmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Avusturyalı orta sahada imza pararı sorununu aşmayaca çalıştığı kaydedildi.

Nevzat Dindar

yedigi ictigi yalan ulan horsezat

Transfer politikası çok iyi şu ana kadar. Alınan isimler Avrupa milli takımlarında forma giyen isimler, mental olarak sorun yaşayacak tipler yok, 3ü de dünya kupasında oynama ideali olan oyuncular. Grilish gelse o da aynı çizgide olacakti. Ama yonetim 6 numara transferinde çok geç kaldı, 2 hafta sonra ilk lig maçı var, kimse Taylan-Berkan izlemek istemiyor. 6 numara transferi çok çok önemli. 10 numara , kanat, forvet, stoper fırsat transferi beklenebilir ama gecen sene bu takim 6 numarası yok diye her maçta bir sürü pozisyon verdi, oraya acilen adam lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi isim çıkıyorsa alıp bitireceksin sakız gibi sündürüyorlar her yönetimlerde gördük bunu sürekli yaşadığımız olay yönetim değişiyor olay değişmiyor

Bi isim çıkıyor yandık “görüşüyor,ikna etmeye edilecek,oyuncunun istediği maaşla verdiğimiz arasında az fark kaldı” sonra ya rakiplerden birine kaptırıyoruz yada olumsuz sonuçlanıyor. Nefret ettim artık

Bi isim çıkıyorsa alıp bitireceksin sakız gibi sündürüyorlar her yönetimlerde gördük bunu sürekli yaşadığımız olay yönetim değişiyor olay değişmiyor

Bi isim çıkıyor yandık “görüşüyor,ikna etmeye edilecek,oyuncunun istediği maaşla verdiğimiz arasında az fark kaldı” sonra ya rakiplerden birine kaptırıyoruz yada olumsuz sonuçlanıyor. Nefret ettim artık
Bir transferde iş parasal nedenlerle sakız gibi uzuyorsa bizim o transfer olmuyor bunu net şekilde biliyoruz yıllardır. Bu bizde bir gelenek. Sefer uzadı ama sorun para değil sakatlığıydı onu bekledik, Oliveira erken transfer edilmişti, Dubois zaten ismi çıktığında iş bitmişti.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat Dindar
Adamlar bizden gitsin diye 4 milyona kadar inmişler

renktaşlar günaydın bu transferleri de kafaya takmayın ben bu zamana kadar erkenden transferi kapatan bir galatasaray görmedim.
sakin olun HERŞEY GÜZEL olacak.:)))

Açıkcası beklediğimiz ya da iptal olan oyuncular ya da elimizden kaçırdığımız oyuncular vs bunlar çarpıcı oyuncular olsa gam yemem.

Gueye bekledik gelmedi vs anlaşılır.Ligin açılmasına 2 hafta kala parasını verip alabileceğin oyuncuları alamıyor oluşumuz kötü olan.

Valla ben çok rahatım 6 10 kesin alacaklardır çünkü o futbol nedir bilmeyen geçen sene en az 15 20 puanimizi hiç eden Taylan ve berkandan bırakın 2 sini biri bile sahada olursa ligin ilk maçında ne okan kalır ne erden kalır nede geçmişte yaptıkları unutulmayan dursun kalır.Bu taraftar son 3 seçimde direkt sonucu belirlemiştir. O yüzden o iki terim kazığı forma giymeyecektir bunu göze alamazlar o yüzden içim rahat

Aldığımız adamlar tatmin ediyor alacaklarımız da aynı seviyede olduğu sürece problem yok, yönetimin eleştirilecek noktaları var transfer konusunda ama nasıl bitireceklerini görmeden dozu yükseltmek şuan için gereksiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt