Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
Steve Mounié
Transferleri sızdıran köstebeği bulmak lazımErden Timur:
"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."
(Ajans1905)
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak alalım yoksa shutlamak durumundayım.Steve Mounié![]()
Bir mesaj daha atarsan seni sizdiririmhaber çıktı diye transfer yatar mi yatar yav
ajans 1905 cocuk kandırıyorhaber çıktı diye transfer yatar mi yatar yav
Normal kulüplerde yatmaz da bizde yatar. Çünkü bizde duruş, çalım ve beceriksizlik gibi faktörler mevcuthaber çıktı diye transfer yatar mi yatar yav
Sızdı o zatenBir mesaj daha atarsan seni sizdiririm
SızlaaaaSızdı o zaten
Tam tersi, bizi brightonun fiyat yükseltmesi için kullanıyorda olabilir.Demistim dün de söyledim bugün yine söyledim Babasi Brightonu Bizim teklifi yükseltmek için kullaniyor. Oglu ha brigton da oynamis ha bizde oynamis umrunda da degil. Parayi basan alacak Bu adami
Yeni bir akım getirerek yeni ban şeklimi getiriyorsun yine ne icat ettin @Kolpa Kemal KürekSızlaaaa
Abdülkerim grlitsch e ne diyor
Turhancanın mizahi gelişimini nasıl buluyorsun
bu haber onların twitter sayfasında yok biri uydurmuş gibi duruyorajans 1905 cocuk kandırıyor
Önce saz mi caz mi cilar shutlanmalidirYeni bir akım getirerek yeni ban şeklimi getiriyorsun yine ne icat ettin @Kolpa Kemal Kürek
Eskiden de sızdığına göre eski ekipten kalma elemanlara bakmak gerekFatih hoca döneminde bir malzemeci vardı haberleri sızdırıyor diye işten kovmuşlardı yine teknik ekipten biri olmasın sonuçta çoğu fenerli
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi