Emre Cevik
10 Numara!
gördükce aklima melo geliyo, melonun 10nr hali 8e koy onuda oynarEkli dosyayı görüntüle 169522 herif hakkaten ifb futbolcusu oldu hea
gördükce aklima melo geliyo, melonun 10nr hali 8e koy onuda oynarEkli dosyayı görüntüle 169522 herif hakkaten ifb futbolcusu oldu hea
Geçen bende sormuştum biri Marsilya demiştiLuis Suarez anlaştı mı bir yerle.
Arthur’u 71 milyona almışlar imkansız ama Ramsey olabilir. Bir yerde bizi red ettiğide söyleniyordu.Arthur'u yollamak istiyorlar. Bir ara McKennie'yi yollamayi dusunduler ama bonservisiyle. Rabiot kamp kadrosunda yok diye gidecek dedikodulari cikti ama asi olmadigi icin ABD'ye giremiyormus
Yani Aaron Ramsey ve Arthur Melo disinda kimseyi yollamayi dusunmuyorlar. Onlar da bize yaramaz
Ramsey'in bizde oynaması için üzerine para vermesi lazım adam Rangers'ı Avrupa ligi kupasından ettiArthur’u 71 milyona almışlar imkansız ama Ramsey olabilir. Bir yerde bizi red ettiğide söyleniyordu.
Pjanic takasinda hulle cevirdiler o rakamin onemi yok. Ramsey alinmamali saglam degil isimize de yaramazArthur’u 71 milyona almışlar imkansız ama Ramsey olabilir. Bir yerde bizi red ettiğide söyleniyordu.
Performansı ile ilgili bilgim yok.Ramsey'in bizde oynaması için üzerine para vermesi lazım adam Rangers'ı Avrupa ligi kupasından etti
Uçuk saydıklarımız. Gidip Amiri,Evander ve 6 numarayı alsınlar ben fitim.Pjanic takasinda hulle cevirdiler o rakamin onemi yok. Ramsey alinmamali saglam degil isimize de yaramaz
Grillish tarz olarakta Olivera'nın yanına doğru isim değil gibi. Olympiakos'lu Mady Camera kaç paradır? Olmaz mı bize?Yaptığımız 5 transferin 5i de iyi. 4ü direkt ilk 11 oyuncusu.
Umarım kalan iki oyuncu için de doğru tercih yapılır.
2 ay sakat olup üstüne 2 aydır sözleşme peşinde koşan babasının kuzusu Grillitsch isimli kendini her kulübe yamamaya çalışan topçular uzak olsun.