GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 266

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
266/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sinirden yazmayi unuttum ama Evander'in istatistikleri fena degil. Sanirim Danimarka liginde play off sistemi var.
2021 2022
Normal Lig : 20 m 7 g 2 a
Play off Lig : 9 m 5 g 5 a
Avrupa perf : 12 m 3 g 3 a
2020 2021
Normal Lig : 20 m 3 g 3 a
Play off Lig : 8 m 3 g 5 a
Avrupa perf : 7 m 0 g 0 a
2019 2020
Normal Lig : 24 m 7 g 8 a
Play off Lig : 6 m 1 g 2 a
Avrupa perf : 2 m 1 g 1 a
Normal ligi saymazsak play off maclarinda
23 mac
9 gol
12 asist
Bence gayet iyi istatistikler. En azindan ilk 4 takima karsi iyi oynamis veya kac takim bilmiyorum
@Rahmi Aslan cevaplar

Belki Luis Campos ve Pasquale Sensibile gibi profesyoneller kulüpte kalsa oyuncu alırken ve satarken uyanık menajerler ve Monchi gibi kaşar sportif direktörlerle bu kadar sıkıntı yaşamayacak, bu kadar hata yapmayacaktık.
luis campos dünya futbolunda önemli yere sahip ama bizde olmaz bizde onu yönetecek başkan yok. campos devre arası transferinde vardı. kim geldi takıma pulgar direkt campos önerisiydi. ne kadar katkı sağladı??? hatta bu transferden 400e kazanıldığı bile konuşuldu. burada sensibileye para verip göndereceğine ekipte tutup faydalana bilinirdi.

Bence dunku haberler manipülatifti.bu hafta olanlarin hepsi böyle.yarin öğleden sonra büyük hareket ve haberler bekliyorum

Ula önce bir Defansif OS alın. Orta sahada topu kapan soluğu ceza sahamızda alıyor. Topu geri kapacak adam yok.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt