GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 276

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
276/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*ada basligindaki uslup forumumuza yakismiyor.

@V. Haydar Geven son macta sakatlanmisti devre nin son dakikasi yanilmiyorsam.
evander.

basliga genel olarak donersek ;

6 no icin son durum nedir ?

6 numara için yeni gelişme dikkatimi çekmedi. Grillitsch'le sözde hala görüşüyormuşuz ve sözde oyuncu cephesi Brighton'dan ücrette artış bekliyormuş ama çok somutlaşmış değil bu haberler, hala Brighton'a daha yakın gibi oyuncu. Yine de ufak bir ümit var. Alternatif bir isim de düşmedi sanırım, ben görmedim en azından.

Evander sakatlandı evet. birkaç gün önce oynadığı bir maçta. Transfermarkt'a göre ağustos sonuna kadar sakat, kendisine göre hafif sakatlık. Muhtemelen en azından birkaç maç kaçırır herhalde, bugün de oynamaz. Bugün öğleden sonra bir ufak çaplı bir sansasyon dalgası oldu Evander gelecek, hatta Erden Timur Danimarka'ya uçacak diye ama bana hava civa gibi geliyor çünkü daha bugün (hatta galiba bu akşam) toplantı olacakmış, ona göre yön verilecekmiş transferdeki adımlara. Sanmıyorum öyle somut kararlar alınmış olsun.

Match worn + sponsorlu bekle bence.

Ben beyaz forma zor beğenirim biraz, şimdiye kadar beğendiğim beyaz forma oldu mu hatırlamıyorum, onun da etkisi var. Günlük hayatta da hiç giymem beyaz tişört falan. Ancak bu komple dümdüz kollu fanilaya bir iki minik sarı kırmızı çizgi atıp, arma ve marka logosu basıp hadi oldu demişler gibi göründü bana. GS Store'da satılan en uyduruk tişörtlerden hallice gördüm ama dediğin gibi göğüs reklamlı oyuncuların giyeceği versiyonuyla bir daha görmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri