sallama ya..kaç dakika oynamışş.2.yarı full yedek son 10-15 dakıka oyuna girdi.attıgı 6 golun ikisini ilk maçında attı.bilmiyorsun bari konuşma.nasi oynamiyor ya gecen sene 32 maca cikip 6 gol atmis. nerenden salliyosun?
sallama ya..kaç dakika oynamışş.2.yarı full yedek son 10-15 dakıka oyuna girdi.attıgı 6 golun ikisini ilk maçında attı.bilmiyorsun bari konuşma.nasi oynamiyor ya gecen sene 32 maca cikip 6 gol atmis. nerenden salliyosun?
Badir arıDün spacedeki b.a kimdi
Nedir o Joao Pedro kalitesi. İsmi çıkmadan bildiğin bir adam mıydı?Kim ne derse desin Joao Pedro kalitesinde bir tane bile transfer yapamadık.
Reiz dj akmanla karıştırdın heralde bu ali wonderkid olanali akmanı defalarca izledim ayhan bize aldırırsa kötu nıyet ararım.Ali akman hollandanın sıradan takımında bile yedek kaldı.frankurt yuzune bakmıyor kıralıyor.eren aydın bundan ıyı neden Ali akman alınsın.Hamza ile alakası yok soy ısmı akman diye adam alınacaksa kapatalım klubu.
Yurkan FünlüKim ne derse desin Joao Pedro kalitesinde bir tane bile transfer yapamadık.
Yöneticiler hariç imza mesaji paylaşımı yasak reyiz. Muhtemelen bilmiyorsunuz uyarı almanızı istemem.3 tane klas 6 say desen sayamaz.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Grillitschgrilliç ve evanderde son durum nedir arkadaşlar
naber sallamaali akmanı defalarca izledim ayhan bize aldırırsa kötu nıyet ararım.Ali akman hollandanın sıradan takımında bile yedek kaldı.frankurt yuzune bakmıyor kıralıyor.eren aydın bundan ıyı neden Ali akman alınsın.Hamza ile alakası yok soy ısmı akman diye adam alınacaksa kapatalım klubu.
İtiraf et renktaş pedro adı bizle anılana kadar oyuncuyu bilmiyordun bile bana 8 senedir cagliaride oynayan adamı izlediğini cagliari takımını bildiğini söyleme.Kim ne derse desin Joao Pedro kalitesinde bir tane bile transfer yapamadık.
evander %95grilliç ve evanderde son durum nedir arkadaşlar
Ahaha herifi malzemeci yapmışlar xdEkli dosyayı görüntüle 169546
1 ay boyunca ugras verdigimiz adami 250 bin euro’ya kiralik yolladik. Rotasyonda her turlu faydali olurdu. Elimizdeki degerlere sahip cikmak ve gelistirmek yerine surekli her seyi transfer ile cozmeye calisiyoruz. Aynisi Luyindama icin gecerli. Okan Buruk stoper alacagiz diyor. 8 milyon euro’ya aldigimiz Luyindama’yi da uce bese bakmadan yollayacaklar gibi.
Emmioğlusu oluyor...Ali akman hamzanın neyi oluyor kuzeni mi. Kuzen show mu izleyecegiz
32 macta degerlendirilmesi güzel. enes ünal breda da cokmu süre aldi?sallama ya..kaç dakika oynamışş.2.yarı full yedek son 10-15 dakıka oyuna girdi.attıgı 6 golun ikisini ilk maçında attı.bilmiyorsun bari konuşma.
yıllık ücreti 20 milyonmuş geçen forumdan biri söylediydizeki uzundurukan oscar demiş. büyük ihtimal kolpa ama ah keşke diyorum sadece