Yok ebesinin şeyi reiz forvet tamam da.Tamamim gelsin bunlar. Sonra 1 forvet ve kanat kovalariz
Gerçi patlayıcı kanat lazım evet bunu konuşmuştuk.
Çok adam oldu.
Yok ebesinin şeyi reiz forvet tamam da.Tamamim gelsin bunlar. Sonra 1 forvet ve kanat kovalariz
Evet o. Yaptığı paylaşımlarla kulübü baskı altına almak istiyor diye rahatsız olmuşlar.Ferin mi
Dilimde tüy bitti kariyerinde 19 gol 28 asisti olan dümdüz bir adam bu yaharit 2.3 mü
kafayı mı yediniz beyler
Erden Timur ve Cenk Ergün'de olabilir. Muhtemelen Cenk Ergün ilk temasta yüksek ücret vadetti ve Erden Timur fiyatı yüksek bulup daha düşük bir ücret teklif etmiştir.Bu grillitsch mevzusunun perde arkasinda bence mehmet özbek çıkacak. Bu anlaşılan miktar ve sonra düşük hallederim bana ilk dönemlerde ki mehmet özbek'in karışıp batırdığı transferleri anımsatıyor.
yeni bişeyde söylemediler.vaktine yazık.bak ben girlitsh brighton haberlerini takip ediyorum.ses yok ordanCöp gecesi
Keske fifa oynasaydim
Gitti 1 saat
Hariti 10no olarak degerlendiriyorum admirim onun icin dedim. Kanati iyi oynuyorsa kanat transferini cikarabiliriz listedenYok ebesinin şeyi reiz forvet tamam da.
Gerçi patlayıcı kanat lazım evet bunu konuşmuştuk.
Çok adam oldu.
harit 4 istiyor diyorlarKaan
Evander
Harit
Ali Akman
Bu 4ü bitme noktasında bence.
6 numarada da Betis yan çizip salarsa Carvalho gelir.
Çok tatmin edici olmaz defansif anlamda.
Ve bunlardan birisi bile Kaan Ayhan , Harit , Evander , Carvalho olmamalı geçen seneye dönmek istemiyorsak.2/3 orta saha
Kanat
Forvet
Stoper
Bunlar hala elzem olan, yapılması şart olan transferler.
Çocuk net kalite ya şu golünü hiç unutmam