Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.676
- 109.806
- 4.878
asla.@Sami Karakoç evanderci mi oldun puuuuuuuu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asla.@Sami Karakoç evanderci mi oldun puuuuuuuu
Burhan Can o bıyıkları yapan berbere de ulaşabilir benceEvander'i yolda görsem kim bu cemaatçi derim. Bıyığa bak
Evander'i yolda görsem kim bu cemaatçi derim. Bıyığa bak
otel önde olmalı kule santrafor——————-Menfaat——————-
—Pürüz—- Yarin——-Haftaya—Onay-
———————-ADA———————-
—Menejer————————Sponsor—
————————Otel———————-
—-Kemerburgaz———-Cüzdan———
Hem pahali hem de gelmez gibi. Valla kimi alacagiz ben de bilmiyorum veya kimi alabilecegiz?Torreira için bir daha yoklama çekmek lazım. Daha 26 yaşında, verdiğin paraya değecek tek isim.
olmasın zatenevander kardeşimizin savunmayla pek alakası yok gibi
Ekli dosyayı görüntüle 169649
koynuna mı alcan lansinek kaydı + yüze full ağda lazım.
o maaşı ispanyada ona veren olmaz da bonservisi problem. + oyuncu tarafı da problem italya ve ispanyaya gitmek istiyorTorreira için bir daha yoklama çekmek lazım. Daha 26 yaşında, verdiğin paraya değecek tek isim.
30 yaşındaki Carvalho için 7 bonservis, 3 maaş+4 senelik kontrat konuşuluyor. Bu paraya Torreira gelir. Oyuncu iknası tek problem. Muslera bir işe yarasa, boşuna 2,5 veriyoruz adama.o maaşı ispanyada ona veren olmaz da bonservisi problem. + oyuncu tarafı da problem italya ve ispanyaya gitmek istiyor
İbrahim Sissokko bu Psv'de ki Sangare'ye benziyor tarz olarak sanki. Defansif olarak ona yakında çok iyi olur
seferBen size bir sey diyim mi. Grillitsch'i alabiliriz
oltayı atmışsın ben bu oyuna gelmem30 yaşındaki Carvalho için 7 bonservis, 3 maaş+4 senelik kontrat konuşuluyor. Bu paraya Torreira gelir. Oyuncu iknası tek problem. Muslera bir işe yarasa, boşuna 2,5 veriyoruz adama.