Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin bari Hadziahmetovic filan alın, ilk lig maçında Taylan, Berkan filan izlemek istemiyorum

1 taner yedek 6 no alınacaktı bari onu alın. Taylan davarini izlemek istemiyorum 6 no da

Diri bir Taylan
Gününde bir Muslera
İstekli bir Cagne ha o gittiydi dimi
Lafları ile ocağı buluruz herhalde

Joao Pedro’nun bonservisi ile birlikte 3 yillik maliyeti 14 milyon euro. Cagliari’den alinan bir oyuncu icin cok para. Son yillardaki istatistikleri iyi ama neden Roma, Atalanta, Fiorentina, Lazio gibi takimlar almadi acaba. Bu tarz adamlari genelde hemen kapiyorlar.
Bu tarz adamların skora katkısı var,oyuna yok.İkincisi de yardımcı forvet tipinde bir oyuncu.Buyuk takımlarda çift forvet oynayan takım yok gibi.FB bu yıl sistemi değişiyor, çift forvet oynayacaklar,o yüzden onay vermiş olabilir Jesus.Bizde iş yapamazdi, aynı profilde Emre Akbaba da var, muhtemelen o da fazla süre alamayacak ancak FB 'nin yeni sisteminde skora katkı verir.Sonuclar gelmezse sahada kosmuyor deyip yuhalanir.Bize ise 8-10 numara profilinde oyuncu gerekiyor.Pedro'nun ismi çıktıktan sonra bize gelmesini istemeyen birkaç kişiden biriydim, zamanın beni haklı çıkaracağını düşünüyorum.

transferde son durum nedir arkadaşlar evander grilliç harit geldi mi

Kim lan bu grillitsch de nazini bukadar cekiyoruz? Tamam kötü oyuncu degil ama bulunmaz hint kumasimi bu herif? Görende 2 milyona gelip oyniyacak sanacak, herifin babasi bizden daha varlikli kac takim bezdirmis kimseyle anlasamamis, biz daha ne diye bunun pesinde kosuyoruz? Bunla imza atarsak büyük ihtimal yillik maasi bonuslari dahil 4 milyonu gecer.

Gidin baska oyuncu alin be kesa evander olayi da öyle ,kac gündür aliyoruz aldik bitti bitecek simdide sözde 100 bin fark kalmisda onun pazarligi yapiliyor. Gidin alabileceginiz oyuncularla ilgilenin alamiyacaginiz ile degil.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acilen Taylan'ın resmine bir bakıp kendine gel renkdaş.

transferde son durum nedir arkadaşlar evander grilliç harit geldi mi
1658592923768.webp

Boyundan ötürü mü ön yargı var yoksa cidden bitik mi 15.5 a lecistır almış adamı kiraya vermiş geri gelmiş sonda
Leicester yeni Kante diye aldi diye dalga konusu oluyor ama o kadar kotu oyuncu degil. Gomis'in de akrabasiydi galiba. Ama bayadir duzenli oynamiyor iste o yuzden millet istemiyor dogal olarak. Kapali kutu yani biraz

Bir de ya o ya da Amartey bunlardan biri muzmin sakatti. Biraz da Etebo'dan hallice bi oyuncu olma ihtimali var

Bu tarz adamların skora katkısı var,oyuna yok.İkincisi de yardımcı forvet tipinde bir oyuncu.Buyuk takımlarda çift forvet oynayan takım yok gibi.FB bu yıl sistemi değişiyor, çift forvet oynayacaklar,o yüzden onay vermiş olabilir Jesus.Bizde iş yapamazdi, aynı profilde Emre Akbaba da var, muhtemelen o da fazla süre alamayacak ancak FB 'nin yeni sisteminde skora katkı verir.Sonuclar gelmezse sahada kosmuyor deyip yuhalanir.Bize ise 8-10 numara profilinde oyuncu gerekiyor.Pedro'nun ismi çıktıktan sonra bize gelmesini istemeyen birkaç kişiden biriydim, zamanın beni haklı çıkaracağını düşünüyorum.
Benimde içime sinmiyordu yaşından ötürü vs çok sağlam bit kariyerde yol adam da o paralara daha iyiside bulunurdu ciddi ciddi para yatırdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt