Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.672
- 109.803
- 4.878
bu onana istatistiklerde uçmuş neden bir yere gitmedi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç dedikodu da yok. Çok para isteniyor olabilirbu onana istatistiklerde uçmuş neden bir yere gitmedi hala
Boyundan ötürü mü ön yargı var yoksa cidden bitik mi 15.5 a lecistır almış adamı kiraya vermiş geri gelmiş sondaCep herkülü
Frankfurt alacak onu bence. Pustluk yapiyorlar son ana kadar bekliyorlar Bordeaux satmak zorunda oldugu icin. Fiyati bence 5-6m bandina kadar kirarlarbu onana istatistiklerde uçmuş neden bir yere gitmedi hala
Bu tarz adamların skora katkısı var,oyuna yok.İkincisi de yardımcı forvet tipinde bir oyuncu.Buyuk takımlarda çift forvet oynayan takım yok gibi.FB bu yıl sistemi değişiyor, çift forvet oynayacaklar,o yüzden onay vermiş olabilir Jesus.Bizde iş yapamazdi, aynı profilde Emre Akbaba da var, muhtemelen o da fazla süre alamayacak ancak FB 'nin yeni sisteminde skora katkı verir.Sonuclar gelmezse sahada kosmuyor deyip yuhalanir.Bize ise 8-10 numara profilinde oyuncu gerekiyor.Pedro'nun ismi çıktıktan sonra bize gelmesini istemeyen birkaç kişiden biriydim, zamanın beni haklı çıkaracağını düşünüyorum.Joao Pedro’nun bonservisi ile birlikte 3 yillik maliyeti 14 milyon euro. Cagliari’den alinan bir oyuncu icin cok para. Son yillardaki istatistikleri iyi ama neden Roma, Atalanta, Fiorentina, Lazio gibi takimlar almadi acaba. Bu tarz adamlari genelde hemen kapiyorlar.
yazılı 9m teklif var diye acıklamıstı baskanlarıFrankfurt alacak onu bence. Pustluk yapiyorlar son ana kadar bekliyorlar Bordeaux satmak zorunda oldugu icin. Fiyati bence 5-6m bandina kadar kirarlar
Dubois nerede semih
Sefer
Kerem-cica-yunus
Sergio-taylan
Pva-abdul-nelsson-omar
Muslera
Kadro müthiş. Bi 6 no alsak tamamdır fazlasına gerek yok
Acilen Taylan'ın resmine bir bakıp kendine gel renkdaş.Kim lan bu grillitsch de nazini bukadar cekiyoruz? Tamam kötü oyuncu degil ama bulunmaz hint kumasimi bu herif? Görende 2 milyona gelip oyniyacak sanacak, herifin babasi bizden daha varlikli kac takim bezdirmis kimseyle anlasamamis, biz daha ne diye bunun pesinde kosuyoruz? Bunla imza atarsak büyük ihtimal yillik maasi bonuslari dahil 4 milyonu gecer.
Gidin baska oyuncu alin be kesa evander olayi da öyle ,kac gündür aliyoruz aldik bitti bitecek simdide sözde 100 bin fark kalmisda onun pazarligi yapiliyor. Gidin alabileceginiz oyuncularla ilgilenin alamiyacaginiz ile degil.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transferde son durum nedir arkadaşlar evander grilliç harit geldi mi
Biz sağ bek almıştık harbi tamamen unutmuşumDubois nerede semih
Leicester yeni Kante diye aldi diye dalga konusu oluyor ama o kadar kotu oyuncu degil. Gomis'in de akrabasiydi galiba. Ama bayadir duzenli oynamiyor iste o yuzden millet istemiyor dogal olarak. Kapali kutu yani birazBoyundan ötürü mü ön yargı var yoksa cidden bitik mi 15.5 a lecistır almış adamı kiraya vermiş geri gelmiş sonda
Benimde içime sinmiyordu yaşından ötürü vs çok sağlam bit kariyerde yol adam da o paralara daha iyiside bulunurdu ciddi ciddi para yatırdılarBu tarz adamların skora katkısı var,oyuna yok.İkincisi de yardımcı forvet tipinde bir oyuncu.Buyuk takımlarda çift forvet oynayan takım yok gibi.FB bu yıl sistemi değişiyor, çift forvet oynayacaklar,o yüzden onay vermiş olabilir Jesus.Bizde iş yapamazdi, aynı profilde Emre Akbaba da var, muhtemelen o da fazla süre alamayacak ancak FB 'nin yeni sisteminde skora katkı verir.Sonuclar gelmezse sahada kosmuyor deyip yuhalanir.Bize ise 8-10 numara profilinde oyuncu gerekiyor.Pedro'nun ismi çıktıktan sonra bize gelmesini istemeyen birkaç kişiden biriydim, zamanın beni haklı çıkaracağını düşünüyorum.
Sallamistir. Fransiz kulup yoneticileri istisnasiz dangalak oluyor. 9m'ye sirtlarinda tasirlaryazılı 9m teklif var diye acıklamıstı baskanları