Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.354
- 16.194
- 2.613
Helal kurtarmış babasının mekanını. Karada ölüm yok metine artık. Orta saha varmış yokmuş çok önemli işler değil.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal kurtarmış babasının mekanını. Karada ölüm yok metine artık. Orta saha varmış yokmuş çok önemli işler değil.
Sen misin bu reis. Yasakli kullanicilarda gezinirken denk geldimO aralar Bi sıkıntı olmustu da o nick ne ..![]()
Espanyol v.souzayi da almis. fb aylarca ugrasmisti getirmek icjnvilhena 2,5 milyona transfer yapmis @Sami Karakoç @Sergen Zeren
Nereye taşıyorlar topları acaba. Messi de Ronaldo da Ronaldinho'yu cebinden çıkarır. Evet yetenek olarak Ronaldinho daha yetenekli ama profesyonel değildi.Messi, Ronaldo filan reisin anca toplarını taşır..
Amacım gereksiz olumlama yapmak değildi, yanlız geçen sene ilk resmi maçımızın 22 temmuz'da olacağı bilinmesine rağmen, 3/11 yaptıysak, o çok feci bir dönem imiş ya.Sen geçen seneyle bu seneyi kıyaslayacaksan Temmuz'daki CL elemesine bakmamalısın ama, lige bakmalısın. Ligi açarken 7/11 yapmışız gibi. Tabi Taylan-Berkan-Cica üçü birden dahil bu 7'ye. Aslında sonra sakatlanmasaydı Boey'i de ekleyip 8 derdim, muhtemelen en çok o oynardı, ama sonuçta o sezonun kalanında bir faktör olamadığı için geçen senenin ilk 11'inin parçası diye saymadım. Bu sene 9/11 demişsin ama Albülkerim doğru dürüst antremana çıkamadı ilk kampta, bir maça çıktı sakatlandı galiba, şu an durumu ne bilmiyorum. O oynamayabilir sezon başında korkarım. 8/11 diyebilirsin.
Sesi yönetim çıkarmıyor ki Duyumcular tatilde o yüzden ses seda yok.Yarin bugünden de daha sessiz geçer
Yönetim çıkarırsa ztn sızdırıyolar olmuyor. Hiç bir şekilde olmuyor. Malesef cüzdan sallamakla olmuyor bu işler.Sesi yönetim çıkarmıyor ki Duyumcular tatilde o yüzden ses seda yok.
Aynen eskı hesabım 1 hafta sonra şuan kullandığım hesabı acmıstım.Sen misin bu reis. Yasakli kullanicilarda gezinirken denk geldim
jorgenin insiyatifine birakilan tüm mevkilere portekizce bilen adamlar alindi. stoperi de brezilya liginden alacaklarmis.Espanyol v.souzayi da almis. fb aylarca ugrasmisti getirmek icjn
Tam 1 uzman![]()
Julius Aghahowa - Oyuncu profili
Julius Aghahowa ➤ Nijerya'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Shakhtar Donetsk II ➤ * 12 Şub 1982, Benin City, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
Top üstadı