Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi, Ronaldo filan reisin anca toplarını taşır..
Nereye taşıyorlar topları acaba. Messi de Ronaldo da Ronaldinho'yu cebinden çıkarır. Evet yetenek olarak Ronaldinho daha yetenekli ama profesyonel değildi.

Bundan 20 sene sonra bir zamanlar Messi Ronaldo vardı dediğimizde vay be ne topçulardi diyecek insanlar. Ronaldinho için ben malesef bunu söyleyemiyorum ki bizim gençliğimize denk geldi.

Sen geçen seneyle bu seneyi kıyaslayacaksan Temmuz'daki CL elemesine bakmamalısın ama, lige bakmalısın. Ligi açarken 7/11 yapmışız gibi. Tabi Taylan-Berkan-Cica üçü birden dahil bu 7'ye. Aslında sonra sakatlanmasaydı Boey'i de ekleyip 8 derdim, muhtemelen en çok o oynardı, ama sonuçta o sezonun kalanında bir faktör olamadığı için geçen senenin ilk 11'inin parçası diye saymadım. Bu sene 9/11 demişsin ama Albülkerim doğru dürüst antremana çıkamadı ilk kampta, bir maça çıktı sakatlandı galiba, şu an durumu ne bilmiyorum. O oynamayabilir sezon başında korkarım. 8/11 diyebilirsin.
Amacım gereksiz olumlama yapmak değildi, yanlız geçen sene ilk resmi maçımızın 22 temmuz'da olacağı bilinmesine rağmen, 3/11 yaptıysak, o çok feci bir dönem imiş ya.

Bu sene ise malesef sadece ligde oynayacağımız için, biraz daha geç açacağımız için sezonu, aynı tarihte 9/11 yapıp, hatta ilk maça daha 12 gün falan var, 10/11 falan yapılırsa çok da yangın yapmam aslında ben.

Ha bu arada o 9/11'in biri bizim kiradan dönen oyuncumuz bu arada (Yunus) yeni transfer değil tabiki.

Özet olarak, ilk çözülmesi gereken mevki olan 6'yi bir çözebilirsek, bence lige, en azından kağıt üzerinde fena olmayan bir onbir ile girmiş oluruz diye düşünüyorum. Tabiki bu sahaya ne kadar yansır onu bilemeyiz. Geriye kalan eksikler biraz daha zamana yayılarak çözülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt