Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.706
- 10.308
- 2.638
Bjk nin taktik olmamış heralde.Rakip yarı alanda pres yaparken çok kalabalık gözüküyorlar ama aynı alanda topa sahipken hep eksik gibiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen atmiyor bileyapma allah aşkına taylan top kontrolü - kafa kaldırma / görme - adım ayarlayıp bu pasları atması 7-10 saniye falan sürer. videoda herif görür görmez çakıyor uzun pası
Ait-Nouri. Klas oyuncuSol bek helal
Yav birde ikisi arasında dünya kadar fark var. Biri kayısı kadar diğeri nar.Ejder meyvesi buyuklugu ne ya sinirlendim bu salak tabire
Her Gs kariyerinde alırdım takıma. Reelde gelmedi ama olsun.en son fm 10'da real madrid tarafından transfer listesindeydi 5.750.000 € istiyolardı hiç unutmam.
Josep yoksa normaldir.Bjk nin taktik olmamış heralde.Rakip yarı alanda pres yaparken çok kalabalık gözüküyorlar ama aynı alanda topa sahipken hep eksik gibiler
Bizde 3 senedir yokJosep yoksa normaldir.
bugüne kadar öyle tutan 1 pası fegulinin golünde hatırlıyorum - öteki türlü ya kaptırıyordu ya da aynen geri pasla garanti oynuyordu.Bazen atmiyor bile
Uclunun olayi bu topa sahip olma isini rafa kaldirmak gerekiyor. O yuzden Avrupa'da elit takimlar arasinda kullanan az ama bas alti takimlarda trendBjk nin taktik olmamış heralde.Rakip yarı alanda pres yaparken çok kalabalık gözüküyorlar ama aynı alanda topa sahipken hep eksik gibiler
saplama şov var bugün
Turk oyuncu refleksi. Igrenc bir oyun kulturu yerlesti son birkac sezonda surekli yere atlamalar aglayip zirlamalar itiraz etmeler vs. vs.Golü yedikten sonra bir umut yan hakeme bakması daha komik. Geri pasta top kaptırdın, yan hakemden ne umuyorsun ki...![]()
şok şok şok