Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değer de vermezler. 15 milyon bir oyuncuya verilsin ülkede ulusal yas ilan edilir ülkenin parasını nereye veriyorsunuz alö diye birileri çıkar.6 ay konuşurlar oyuncunun da kafasını bulandırırlar
Pereira demek şampiyonluk demek bir adama Marcao'nun parası basılacaksa bu adama basılmalı. Hagi etkisi yapacak bir herif normal biri değil bu.

yuh 2.7 milyon mu, yeni belhanda hayırlı olsun. bir de 4-5 yıllık sözleşme verirlerse ''istanbul çok güzel'' diye ortalıkta gezer.

Yav sizin de şu ön yargılı tavırlarınız can sıkmaya başladı. Adam Fransa alt yapı milli takımlarının hepsinde oynamış. Fransa liginin %80 i Afrikalı zaten. Zidanda kuzey afrikalıydı.
Olanı söylüyorum ben yoksa önyargı değilki, Belhanda genç hali işte birde yüksek maaşla filan hayatta sonumuz hayrolmaz...

ozan kabak 5m euroya gitmis (!)

sudan ucuz.

Güvenç Kurtar "Jorge Jesus'a verilen imkanlar bana verilse Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu yaparım. Sana bir tane araba veriyorlar. Formula 1 yarışlarında. Sen de onunla yarışıyorsun. Bize veriyorlardı Murat 124. Öbürleriyle yarışıyorsun. Farlar çalışmıyor. Silecekler çalışmıyor. Lastikler kabak. Benzin yok. Hadi yarış bununla. Sana iyi bir araba verirler. Arabayı devirmezsen şampiyon olursun. İyi bir araba lazım. Sen de iyi şoför olacaksın. Bizim zamanımızda transfer yapamıyorduk."

Pereira demek şampiyonluk demek bir adama Marcao'nun parası basılacaksa bu adama basılmalı. Hagi etkisi yapacak bir herif normal biri değil bu.
Keşke ama bizimkilerin listesinin sonunda bile yoktur. Yetenek sıralaması yapsan ilk sıraya yazarsın ama başka şeyler giriyor araya.
Pedro'ya 5 milyon bonservis veren 13 milyona kadar çıkar, çıkmalı.
Boşa kendimizi yırtıyoruz. Bu işin sonu kamil ahmet çörekçi.

Bizim yönetim aptal ali koc gibi 1.7 gösterip 1 milyonda el altından vermesini bilmiyolar bizim taraftar muhasebecilik yapmaz o zmn

Mert zorla getirteceksin adamı. Attığın video da ben de çok beğendim çocuğu. Ama bize düşmez aga o çocuk.

Keşke ama bizimkilerin listesinin sonunda bile yoktur. Yetenek sıralaması yapsan ilk sıraya yazarsın ama başka şeyler giriyor araya.
Pedro'ya 5 milyon bonservis veren 13 milyona kadar çıkar, çıkmalı.
Boşa kendimizi yırtıyoruz. Bu işin sonu kamil ahmet çörekçi.
Listenin sonunda olsa razıyım bence bizimkilerin bu adamın varlığından haberi yok.

lan yine mi araplara milyonlari gömecekler

Olanı söylüyorum ben yoksa önyargı değilki, Belhanda genç hali işte birde yüksek maaşla filan hayatta sonumuz hayrolmaz...
Belhanda da feg de geldiklerinde gayet başarılı işler de yaptı ki bu adam Fransa milli takımında oynamış vs. Ha bu iyi çıkar kötü çıkar onu bilmem ama adamın kökeni yüzünden daha doğru düzgün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapıyorsanız bu ön yargıdan başka birşey değildir

Çinli servet gidince 2 Portekiz brezilyalı daha gelecekmiş adam resmen hiç nasıl oyuncu bakmadan bütün Portekizce konuşanları topluyor
Ben feneri bizim Mancini döneminde ne var ne yok alıp hiçbirinin tutmadığı döneme benzetiyorum şuan büyük patlıcaklar büyğk o zaman dolar Euro böyle değildi bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt