Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit ve Evander videoları izliyorum sürekli. Harit evcilleştirilmesi gereken deli bir tay gibi. İnanılmaz yetenekli ama amatörce oynuyor, koordinasyonu eksik. Gerçi Marsilya'da daha olgunlaşmış gibi. Ama asıl meziyeti top sürüp, çalım atarken bunu süratli bir şekilde yapabilmesi.
Topla dans etmeyi seven bir kardesimiz

Bu harit bizim Marsilya maçında oynamadı mı yav? Deplasmanda vardı sanki hiç iz bırakmadı galiba o maç kıvırcığa ayar olduk ondan mı oldu acaba..

Bu harit bizim Marsilya maçında oynamadı mı yav? Deplasmanda vardı sanki hiç iz bırakmadı galiba o maç kıvırcığa ayar olduk ondan mı oldu acaba..
Valla Hariti ben istiyorum. O kadar çöp geldi bu takıma bir kerede kırığın bu versiyonunu deneyelim. Aklıma Melo geldi nedense ve bu harit baya işler yapar burda diye düşünüyorum. Kirik işte maasta düşmüyomus zaten. Hayırlısı bakalım.

Morutan son anda araya girmese ilk yarida tiklatiyordu bize bir tane. Sagdan getirip nelsonu iyi gecmisti
evet morutanı defansif ortasaha olarak oynatmış ve basarılı olmustuk bu konuda,sinyor terim sağolsun.fb macından sonra cocugun yüzüne bakmadı sevgili hocam.fb macı sonrası 6 maçın 3ü yedek,3'ünde sonradan oyuna bile girmedi.

Bu harit solda oynamıyor mu? Keremle aynı mevkide birbirlerini bozmazlar mı?
Sanki evander daha mantıklı gibi. Daha çok takım oyuncusu harite göre ve daha skorer

abooo bu fransa milli takımında oynayan karambeunun eski karısı ne kadar güzelmiş.bu kadın 1999 da monacoda world music awards ödülünü tarkana veren karı sanırım:oops: dünyanın en uzun bacaklı kadınıymış.tarkan bunun yarısı kadardı sahnede

Son düzenleme:
Neyse yarın maçtan sonra bir kaç bilgi gelir ben p tesi salı kap gelir diyorum. Cuma’ya kadar da 6 numarayı bitirebilirsek şükür deriz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt