Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan griliş önlerinde sergio .berkan torentin son döneminde ileriyede sıkça çıkıyordu .çok dinamik oyuncu olduğundan grilişe yardımcı olur.haa ben griliş konusunda ağırdır sergio griliş orta sahası güçsüz kalır düşüncesinde değilim.griliş kene gibi yapışan adam top kapma ve dinamizme gerek bırakmayacak şekilde pozisyon almasını nerde durması gerektiğini rakip atağı nasıl yapabileceğini ön görebilen bi oyuncu olarak gözlemledim.sergioda grilişte çok iyi top yapan oyuncu.rakip hangi birini engellemeye kalksın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuan kurulan veya kurulmaya çalısılan kadronun Adanademirspor,Alanya,Konyaspordan daha iyi olduğunu savunan var mı?

Gecen sene küme düsmekten son haftalarda kurtulan takımdan neler değisti kalite anlamında?

Ben herhangi bir fark göremiyorum ve bu yılda hüsran olacak gibi geliyor

Fark yaratacak 1 tane ekstra oyuncu hala alınamadı gelen oyuncuların hicbiri wowwwww bu adam bize nasıl geldi denebilecek bir oyuncumuz hala yok

Taraftarların yüzde 99 u bende dahil Grillisch in ismini daha 2 gün önce yeni duyduk vayyyy abi ya harika oyuncu oldu, kral oldu, bize gelirse takıma level atlatır oldu abe daha ismini yeni ögrendin ulan ne komiğiz ne boşuz be
6 numarasızlık böyle bir şey işte :D

Harit ismi doğruysa evanderide kesin istiyoruzdur ikisi anca 1 adam yapıyo çünkü

Not:ikisinide izlemedim

Bunlar kaan diye yırtındı durdu ozanı getireydiler madem. 5 m bonservis bedava

Bizden hiçbir halt olmaz.Gelmek istemiyormuş bazılarına göre nerden biliyorlarsa..
Ozanın alınmaması tam bir rezillik.bizim transferde ne kadar kötü yönetildiğimizin kanıtıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk özkaçar var alabileceğimiz.Serdar Aziz sakatlandı Fener alabilir.Onlardan önce alırsak güzel olur

gececiler için up
:D
FYYjh65XEAIOFrG

Emre ile ornek vermeye son vermelisiniz. Harit 120 macta iyi kotu 40 gole direk katki saglamis.
Emre ise 2018 2019, 2019 2020, 2020 2021 sezonlarinda 0 gol 0 asist. Bir tek gecen sene Tr liginde 8 gole katkisi olmus.
Riskli transfer ama Emre'den bin kat daha iyi
Renktaş 8 maçta 1 asist yapan 10 numara mı olur?
Harit bu maliyetlerle ve bu istikrarsızlık ile gekrise eğer 10 numara olarak Çok çok küfür yer belhanda 'dan bile fazla küfür yer.

Düşünsene şu istatistiklerle sene içinde ligde zar zor 5 asist filan ancak yapar

Daha net bir isim bulmak lazım.
Bu herifi alıp başımıza bela etmeye gerek yok karakteri çok gevşek duruyor

Denis Suarez ağır bir oyuncu, atletizm, çeviklik 0. Harit ya da Evander’i bile tercih ederim bu anlamda.
Transferlerle ilgili hiçbir plan olmadığı açık, doğaçlama takılıyoruz en üzücü kısım bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt