Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a iki futbolcu önerdiğini belirten menajer, "River Plate'ten iki oyuncu ile ilgili yetki aldım. David sol stoper. Galatasaray'ın bu yönde bir arayışı var. İkisini de önerdim. Galatasaray şartlarını sordu. Dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu hafta somutlaşır" ifadelerini kullandı.

İsmi çıkınca gıcıklığına teklif ile fiyat arttırmak için Beşiktaş ya da Fener girmiştir işte ne detayı.

İsmi sızdıran kimse cebinden versin farkını. Futbolcunun katkısından eminse.

Ha değilse de almasınlar ama 1 Milyton Euro’yu kulübe verip bassın istifasını.

Yeter artık burası Dingonun ahırı değil. Ali Koç ve kuklası Beşiktaş 2-3 yıldır her transferimize taş koymak için çalışırken artık bu iyi niyet falan değil.

İmza atılana kadar sızmasın kardeşim.

ali naci 2 gundur olumsuz pompalıyo grilitsh hakkında ama haluklar da dün sorun yok,bugun yarın acıklanır dedi.daha niye olumsuz bi beklentiniz var.tek bi herif diyo olmazsa alternatifler var bilmem diye

ts zaten istiyordu grillitsch'i, bjk girse dahi parası yetmez biz alırız. bizim ligden kimse zora sokamaz bu transferi. premier lig kulübü brighton ortaya girmiş olacak ki o günden beri bir somut haber dahi çıkmadı yabancı basından grillitsch hakkında.

Fener bugün bir rezalete imza atacak diye bir his var içimde. Bunlar ne zaman böyle az ciddi birşey yapsa siciyolar. Ellerine yüzlerine bulaşıyor. Ezikler çünkü.
Deli kız hikayesi gibi. Deli kıza cilve yap demişler oda kalkmış osurmus. Aynı böyle bu fener

Bu mevcut ortasahayla değil Seferoviç, Seferoğlu Suphi bile gelse hiç bir halt yapamaz.

David Martinez ve Nicolas De la Cruz

Fatih İlek, River Plate'te oynayan stoper David Martinez ve orta saha Nicolas de la Cruz'u Galatasaray'a önerdiğini belirterek, ''River Plate'ten iki oyuncu ile ilgili yetki aldım. David sol stoper. Galatasaray'ın bu yönde bir arayışı var. İkisini de önerdim. Galatasaray şartlarını sordu. Dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu hafta somutlaşır'' şeklinde konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt