Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun 2 gun demiyor muydun reis. 7ye mi cikti simdi😔
27 temmuzda aslan burcunda yeniay var yusuf,herif aslan burcu.ondan yazdım öyle.adamın haritayı didik didik ettim.bugunle beraber,yarından sonra muthiş artacak haberler.bize gelebilir ciddi ciddi,ama benim elimde değil bu mevzu

Yeni kadromuz

8bd7b3eb03636db513eee6d10ebc58b22037342.jpg
Kandırmıosun dimi

HY: “Dubois’i de biz söyledik, olmazsa o da olmazdı. Biz gazeteciyiz aldığımız bilgileri aktarırız.”

Giderler Xeka'yı alırlar seyredin. Şimdiden ağlamaya başlamışlar yok adam burayı istemiyor falan diye. O zaman neden hayırlı olsun dediniz kardeşim niye kandırıyorsunuz insanları. İlgileniyor de geç. Kul hakkı yemekten bir hal oldunuz

Yahu transfermarkt değeri 16 milyon euro olan bir adamdan bahsediyoruz

Ve bu adamın bonservisi elinde

Ve biz bu adama 1 milyon euro fazladan imza parası vermemek için transferi iptal ediyoruz öyle mi

Bana hiç inandırıcı gelmiyor

L. Suarez transfer olmadı mı hala ?
Bugün Dortmundla adı geçiyordu ..
Bize gelmesini isterim .. isterse 40 yaşında olsun

Lyon'la hazır Dubois transferi için temaslar kurulmuşken Thiago Mendes çeksek fena olmaz. Bizim takımda Brezilya'lı ön liberolar tutuyor genelde son 5 şampiyonluğumuzun hepsinde ön libero Brezilyalıydı. Mendes iyi oyuncu Carvalho ve Gueye kadar olmasa da fark yaratır.
1 ay önce 3 yillik sözlesme imzalamis. oliveira gibi 2025'e kadar sözlesmesi var yani. temizinden 4 sene kontrat ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt