Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
Sen çok oturaklı, efendi, sakin bi adamdım la hakan. ne ara böyle oldun?evet mevzu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen çok oturaklı, efendi, sakin bi adamdım la hakan. ne ara böyle oldun?evet mevzu ne
Pazar kasımpaşa.Gsmizin sonraki maçı ne zaman???? Kuruduk burda
@Sergen Zeren ?Pazar kasımpaşa.
ondan haberim yok baby
Statta oynayacağız.
harit diye alay ediyolar bizle,vargası almamak akıl tutulması resmenGeçen yılın asist kralı : Matias Vargas ( 6 tanesi Yunus Akgün'e yapıldı. Bu 6 asistin üçü Yunus'un Galatasaray'a attığı goller)
Geçen yılın gol kralı : Umut Bozok
gelecek sezon ligimizde, bu sefer ekibimiz formasıyla başarılarına devam etmeliler!
Hoca Taylan ve Berkan ı kullanamıyorTransfere gerek yok gibi
Geçen yılın asist kralı : Matias Vargas ( 6 tanesi Yunus Akgün'e yapıldı. Bu 6 asistin üçü Yunus'un Galatasaray'a attığı goller)
Geçen yılın gol kralı : Umut Bozok
gelecek sezon ligimizde, bu sefer ekibimiz formasıyla başarılarına devam etmeliler!
gedson bi 10 sene daha atamaz öyleGeçen yıl eski topcularimizdan az çekmedik yunus-donk-emrah başsan - koyu cimbomlu umut -srfsz gedson bir de normal de atmadı herifler çoğunun kariyer goludur
huzur da yeterliTransfere gerek yok gibi
Transfere gerek yok gibi
SİL.Transfere gerek yok gibi
Benim beklentim en basindan beri ilk11e min 6 7 transferdi. Bu takima revizyon sart. Mevcut oyuncu grubu gs agirligini kaldiracak profilde degil.(grilisctch vs. ve dubois geldi varsayalım )
Dürüst olmak gerekirse dursun sadece su transferleri bile yapsa çoğu kişi fit olurdu bakma bizim muhabirler acayip gaza getirdi 9-10 futbolcu gelecek diye beklentimiz yükseldi..
Forvet -sag bek -2 orta saha bir de üstüne yunus döndü geçen yıl kanayan yara olan 5 mevkii değişti bir anda..