- 3 Temmuz 2012
- 141.527
- 89.490
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evrimi tek soruyla çürüten adam videosunu akıllada getirdinPeki bütün yanlış transferleri biz yapıyorsak niye herkes eski GSlileri topluyor sorusunu sormak icap ediyor gibi.
Sevdiğim bir eylem
O nerden cıktıtinerciler grilitsi almis galiba
Bu forumdaki algılarınn %98i falan yanlış. Düne kadar Gueye tartışılıyordu adam seneye PSGde ilk 11 oynayacak.Evrimi tek soruyla çürüten adam videosunu akıllada getirdin
Aksi durumda capsimi bilerim.Bu forumdaki algılarınn %98i falan yanlış. Düne kadar Gueye tartışılıyordu adam seneye PSGde ilk 11 oynayacak.
Forumda 3-4 kişiyi seçtim. Sadece onların yorumlarını dikkate alıyorum futbolcu işinde.Bu forumdaki algılarınn %98i falan yanlış. Düne kadar Gueye tartışılıyordu adam seneye PSGde ilk 11 oynayacak.
******************************************?Bu sıra bende çok boşum. Pandemiyi saymazsak hiç bu kadar boşta kalmamıştım resmen uçan kuşa atlayacak durumdayım. Eylülde ev boşalıyor ankaradan kız çağırdım gel hem tatil yaparsın hem takılırız diye. O bile şaşırdı bu kadar mı yokluktasın serhan noldu böyle diye
beğenilmeyip istenmeyen adamlardan bir takım kursak cl çeyrek zorlar muhtemelenBu forumdaki algılarınn %98i falan yanlış. Düne kadar Gueye tartışılıyordu adam seneye PSGde ilk 11 oynayacak.
O nerden cıktı
alak![]()
Nicolás de la Cruz - Oyuncu profili 2024
Nicolás de la Cruz, 27, Uruguay ➤ Clube de Regatas do Flamengo, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 1 Haz 1997, Montevideo, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
aralıkta bitiyor sözleşmesi