Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma tek bir sey yazmaya geldim, bizimkiler anlastik diye haber saldiklari topcuyla pazarlik yapiyorlarsa o is yatar. Sneijder bile 10 gunde geldi.

Forumda genc kardeslerimiz varsa haber edeyim dedim.

Ha bi de transfer suresi uzadikca gelen topcunun GS de verimi duser. Forvet diye kirilirken gol krali diagneyi getirdik herif patates oldu, falcaoyu aylarca bekledik yazmaya gerek yok.
feghouli var aylarca beklenen. Onu atlamayalım. Pires var, uçağı boyut atlayıp başka zamana gitti. Alamadığımızda ölen oyuncular oldu. Satış olarakta tam kitleyeceğimizde ilginç olaylarda oldu, misal Servet 8e gidecekken alacak başkan öldü. Gedsonu alacağımızda başkanları tutuklandı sanırım.. Milyon tane acayip olay.

Ben Giriliş gelse bile (ki sanmıyorum) takımda tempo -dinamizm- sorunu olduğu düşünüyorum. Orta sahaya insan etiyle beslenen bir zenco fena olmaz.

feghouli var aylarca beklenen. Onu atlamayalım. Pires var, uçağı boyut atlayıp başka zamana gitti. Alamadığımızda ölen oyuncular oldu. Satış olarakta tam kitleyeceğimizde ilginç olaylarda oldu, misal Servet 8e gidecekken alacak başkan öldü. Gedsonu alacağımızda başkanları tutuklandı sanırım.. Milyon tane acayip olay.
Bi teklif verip geri cekilmek, transfer gorusmesini bu kadar uzatmamak gerekir.

Bizim kulup bu konularda aptal asik gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt