Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
elano Náutico'nun yeni tdsi olmuş
Elano transferini sabahın köründe okula gitmek için uyandığımda TRT'de görmüştüm. Hey gidi heey yaşlandık.
elano Náutico'nun yeni tdsi olmuş
Valla geleceğini bilsem 17.5 u öderim her türlü.Ne biçim anlaşma bu yahu. Sakatlanırsa ne olacak?
"Arda Güler 1500 dakika oynarsa bu sezon serbest kalma bedeli 17.5M€ olacak. Oynamazsa 5M€ olacak."
Beğenemedim bu ikiliyi knk. Çok defoları var. Yerlerine daha potansiyelli profesyonel adamlar lazım.Evet haklısın ama o bölge için net adam almak daha maliyetli kanka ya. Hadi Evanderdeki riskten dolayı maliyeti geçtim, oturmuş 10 no adam alması da çok zor.
Çok iyiHaritin pasları hakkında ne düşünüyorsun peki. Uzaktan şutları ciddi iyi değil. Dribling Çalım çok iyi. Bitiricilik eh işte. Paslar ne alemde
Yok onlara itiraz etmiyorum renktaş. Sadece havaalanına akın etmeyi gerektirecek yıldız transfer değil.3 , 4 farklı mevkide oynayabilen , ayakları çok düzgün , joker bir oyuncu renktas
1500-19 dk oldu.Ne biçim anlaşma bu yahu. Sakatlanırsa ne olacak?
"Arda Güler 1500 dakika oynarsa bu sezon serbest kalma bedeli 17.5M€ olacak. Oynamazsa 5M€ olacak."
bu golü ligde kım atabilir
Bizim bütçelerde kim olabilir?Beğenemedim bu ikiliyi knk. Çok defoları var. Yerlerine daha potansiyelli profesyonel adamlar lazım.
Paslar iyise bence sorun yok. 10 no sonuçta pas en büyük işlerinden biri. Tek sorun kafasıÇok iyi
Ama kafa kopuyor arada işte