Burak Keskin
Büyük Kaptan
Max Umut BozokForvet kim acaba Sefeeoviç ayarında ve bir tık üstü diyorlardı. Sözleşmesi 1 yıl kalmkş oyunculardan var mı kelepir.
Max Umut BozokForvet kim acaba Sefeeoviç ayarında ve bir tık üstü diyorlardı. Sözleşmesi 1 yıl kalmkş oyunculardan var mı kelepir.
Bu adam Emre Mor'un Fransa görmüş hali gibi.Paslar iyise bence sorun yok. 10 no sonuçta pas en büyük işlerinden biri. Tek sorun kafası![]()
öncesindede son noktayı koydu demiş.nevzat böyle...Newzat bugün bitermeye çalışacak yönetim diyor.
Haluk ve Dede azar yemiş herhalde yönetimden.piatek ismini sordular. isim işlerine girmiyorum dedi dede
seferovicin daha ust modeli direktForvet kim acaba Sefeeoviç ayarında ve bir tık üstü diyorlardı. Sözleşmesi 1 yıl kalmış oyunculardan var mı kelepir?
Dursun rakı ısmarliyor , yönetimi övsün diye , bişey bildiği yokpiateki sordular. isim işlerine girmiyorum dedi dede
Bende bunu anlamıyorum. A kalite forvet alacaksan ki seferovic te iyi bir forvet. 2.3 sefere vermek neden ve opsiyon var. Anlamadim bu işi. A kalite + maaliyeti düşük genç bir forvet ve Bozok daha iyi olmazmiydibizimkiler direkt a kalite forvet alacakmıs
haluk grilsthi güle oynaya acıklamıs hatirick yaptık diye,resmen açıklamasadaHaluk ve Dede azar yemiş herhalde yönetimden.
Bu durumda Harit + Amiri çekelim kanat transferi yapmayıp birini kaydırırız iyi bir 6 numara daha çekersek güzel planlama olur zaten Harit kanatta oynayabilir.İlgilendiğimiz 5 futbolcu arasında
En yetenekli-Harit
En zekisi-Grillitsch
En vasatı-Evander
En faydalı ve bize uyacak-Amiri
Çünkü hiç biri tempo yapamaz. Sergio yanına bu tarz tempolu birini koyup, arkasına da Carvalho tarzı iyi alan parselleyen güçlü birini alırsak lig için daha iyi olur.
Oliveira-Carvalho
Amiri
İdeal üçlü olur gibi.
Not: Amiri’ye sadece videolardan baktım. Maç maç izleyen varsa aksi yönde çürütebilir.
Ucuza vardır iş scout ekibine düşüyor orada işte. Geçen sene yazılan Kitolano vardı mesala bu tarz ucuz ve potansiyelli herfler gelmeli.Bizim bütçelerde kim olabilir?
Renktas emre mor fenere fena girdi ben şuan onu düşünüyorumBu adam Emre Mor'un Fransa görmüş hali gibi.
O zaman piatek.piateki sordular. isim işlerine girmiyorum dedi dede