Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
Ya bu Grillitsch’in okunuşu Griliç değil mi? Niye herkes Griliş yazıyor? Ben mi yanlış biliyorum?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hayir haklisin, sonunda tsch oldugu icin Griliç okunuyor.Ya bu Grillitsch’in okunuşu Griliç değil mi? Niye herkes Griliş yazıyor? Ben mi yanlış biliyorum?
Griliç dogru rtasYa bu Grillitsch’in okunuşu Griliç değil mi? Niye herkes Griliş yazıyor? Ben mi yanlış biliyorum?
Bir zamanlar belli bir seviyedeydi, evet ama Grillitsch seviyesine gelebildigini sanmiyorum. Topal'in teknigi daha dusuk.Topal da iyi topçuydu
Diger 2 Turk? Abdulkerim ve kim?Sefer
Harit sergio florian yunus
Onana
![]()
Ikisi de cop muymus renktas?Lyon taraftarları bayram ediyor gitti diye Dubois, keza Benfica taraftarları da aynı şekilde Seferovic için.
Yönetim inşallah ne yaptığının farkındadır
öyle daha havalı. Grealish'e benziyor. Almanca çoğumuzda olmadığı için sondaki tsch'nin iç olarak okunduğunu bilmiyorda olabiliriz, hadi bende Almanca var, bana noluyorda griliş yazıyorum dersen, daha kolay okunuşuYa bu Grillitsch’in okunuşu Griliç değil mi? Niye herkes Griliş yazıyor? Ben mi yanlış biliyorum?

Nwakame yerine embalo felan tercih ederim kanatlarda hızlı genç adam lazım yaşlı adam dan mümkün olduğunca uzak durmak lazimKiev Fener maçı bittiğinden beri geçen sezonun maçlarını izliyorum..
2 demlik çay bitirdim..
Özetleri izlemek bile çok stresliydi..
Bu takıma 7 oyuncu takviye etmek zorundayız..
Kanat olarak da Yunus ve Kerem e güvenmeyin..
Envakame de alınmalı maliyeti uygunsa..
Orta saha esoes veriyor..
İşi şansa bırakamayız..
Braithwaite diye futbolcumu olur, birkere isminde iş yok umarım öyle bir hata yapmazlar.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım dede sallamıyordurİyi anlamda mı yoksa beğenmedi için mi tuhaf
Boupendza diye yorumladım
vargas
evander (cok ıcıme sınmıyor)
halil
umut
griliş
ve dübür alındıgı taktırde sızce yeterli mi?