GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 121

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
121/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitsch gelirse o rotasyona 1 tane potansiyelli bir genç takviyesi gerekir. Yerli rotasyonunu atlarsak aynı 3 oyuncuya mahkum kalacağız sezon içinde. Yunus ve Kerem'in mevcut kadroda bir alternatifi bulunmuyor.

Emre Kılınç ve Barış Alper ile o iş zor.
Orta saha İçin rotasyonu açıklıyorum

İlk 11 için: griliç, oliveira ve #10
Yedek: thiago mendes, hamza, berkan, taylan, cica (amiri)

Kanatlar

İlk 11: kerem, yunus
Yedek: bay, kılınç, embalo, gitmezse morutan

Nasıl?

20220721_112213.webp

Şu adamın vereceği karar yüzünden millet birbirine sövüyor, çok garip dünya.

inanılmaz rakamlar.
en az 50 milyon euroluk stoper tandemini yarı fiyatına göndermiş olacağız gibi geliyor...

Grilitsch topun oldugu yerde biten bir adam yauv

Melo sert ok ama melonun en buyuk özelliği topun oldugu yerde bitmesiydi

Bence bi 6 nonun en buyuk ozelligi o olmali

Golge prescide degil bu adam ayriyeten

Temposuda gayet yeterli

Birde deli dana gibi ortalikda bos bos kosan birinide istemem acikcasi akliyla oynamali bir ortasaha gralittischde ise fazlasiyla mevcut

Olumsuz örnek verdiğin kısımlarda Berkani tanımlamışsin resmen bu kadar boş koşan bir topçu gormedim..Gerçi geçen yıl acayip kaostu takım belki 2-3 düzgün adamla o da toparlar

Gritilish gayet mücadeleci zeki ve profosyonel bir oyuncu bence. Her yerde oynar 6 8 10 defans bonservis yok . Imza parası 1.5 maaş 1.5 iyi olur. 10 numarada evander isterim..forvet de yerli bence yeterli

haluk dün seferoglou ve dübuadan sonra belki bizde hattrick yaparız felan dedi. gökhanda zaten yaptık, ver de bitsin felan baya sinyal çaktılar.

ama konuşulan yıllık imza parasıyla senelik 4M€ civarına maaş geliyorsa bjkye tsye hayırlı olsun. hemen çekilelim.

Nelsona cidden üzülürüm. Galatasaray karakterinin vücut bulmuş hali resmen. Sürekli üst standartta oynuyor, iniş çıkış yok. Kimseyle bozusmuyor, gerektiğinde kaptan gibi takımını savunuyor, simarmiyor. Son dönemde transfer ettiğimiz nadir kalitelidir isimlerden. Elmander, İliç, Nelson gibi oyuncuların hastasıyız.

Orta saha İçin rotasyonu açıklıyorum

İlk 11 için: griliç, oliveira ve #10
Yedek: thiago mendes, hamza, berkan, taylan, cica (amiri)

Kanatlar

İlk 11: kerem, yunus
Yedek: bay, kılınç, embalo, gitmezse morutan

Nasıl?
Barış Alper ve Emre Kılınç bu seviyelerin oyuncusu değil diye düşünüyorum. Kılınç rahatsız edici derecede istikrarsız.

+ Yunus ve Kerem'in yedeği yabancı olacaksa, başka bir yabancının yedeğinin de mutlaka yerli olması gerekiyor. Embalo hakkında çok fazla olumsuz şey okudum Benfica forumlarında.

Ek olarak Morutan'a güvenip de yola çıkılmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri