GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 156

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
156/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi Sacha Boey'in fenere gitmemesi için nasıl sözleşme yapılabilir diye tartışılıyor. Oynatma garantisi versinler, maaşını da biz ödeyip gönderelim fenere. Maçlara 10 kişi çıkmış olurlar. Adamın koşuşu bile ben buranın oyuncusu değilim diye bağırıyor.

Beş milyon Euro’yu az bulmuş deyyuslar!
Her işte bir hayır vardır
Evander hakkında objektif bir yorum rica edebilir miyiz? Ekibimizi yukarı taşıyan bir hamle olur mu

Şahsi fikrimdir, Topu alıp sürekli çalım atıp adam geçmeyi düşünen, ver şu pası artık derken kaptıran evander ve harit gibi oyuncuları değil. Oyunu iyi okuyan, pas zamanlaması ve kalitesi yüksek, şutları frikikleri iyi bir 10 numaraya daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Joao yu bu yüzden tercih ederim

evander, harit marit ne varsa gelsin geriye de bir buldog.. kerem, yunus, harit açık alan da hangi birini tutacan.. iç sahada da evanderdende faydalanırsın..

sezon içinde sık sık görebiliriz kalede.
Bilemiyorum.

20781.jpg

Eğer ciddi ciddi Muslera'yı arada bir kesme planımız varsa yerli kalecimiz Muslera'dan sonra kaleyi kalıcı olarak devralacak kimse o olmalı. Ben son derece şüpheliyim ama Okan'a veya Batuhan'a eğer o derece güveniliyorsa, gelecek planlarımız ciddi ciddi öyleyse tamam, inşallah hakkını verirler... Yok değilse gerçekten uzun vadeli güvenilecek o kaleciyi bulup getirsinler şimdiden madem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri