GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 174

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
174/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk'un napmaya çalıştığını ben çözemedim, gerçekten amacı ne, nasıl bi kadro kurmak istiyor bu adam kendisinin de bir fikri olmadığına, menajerlerin oyuncağı olduğumuza eminim ya.

Joao Pedro'yu istiyorsun, alamadığında diğer planların Harit-Evander-Amiri. Oyuncular arasında ki rol anlamında birbirleriyle gram alakaları yok. Üçü de sana farklı oyunlar oynatır ve sen bunların üçünü birbirlerinin alternatifi olarak nasıl isteyebilirsin, bilemedim. Hadi piyasa da oyuncu yok, mecbur kalıyoruz diyelim, ok.

Gueye,Ndombele derken Oliveira'nın yanına Grillitsch ortaya atılıyor bu muhabbet dönerken bir yandan da William Carvalho'yu kovalıyoruz sanırım, eee nasıl olacak bu hikayenin sonu tam olarak nasıl bi takım ortaya çıkacak? Adı geçen oyuncuların herhangi birini kadroya yazdığın zaman yine bi takım eksiklerimiz oluyor ve çözülecek gibi de durmuyor hani.

Ondrej duda gibi bi adam bulmak zor mu ulan söyleyin
Jonas hofmann gibi adam almak zor mu
Veya adrirn thomasson
Veyahut antonin barak

Adamlar barak’ı biz cicayı 7ye alırken 6 mye aldılar ulan. Ne yaşıoz biz olum

Harit yetenek olarak eşi az bir yetenek ama futbolcu değil maaşı düşük falan olsa kumar oynanır ama yüksek maaş sıkıntı o yıllık ücretlere kumar oynanmaz ayrıca Harit sol kenarda çok daha başarılı ofansif orta sahaya göre

Evander gerçek bir ofansif orta saha merkez oyuncusu da oynar da verimi çok yüksek olmaz yetenekli skorer şutör bunların hepsi doğru tek soru işareti bunları Danimarka da yapmış olması yumuşak bir lig değil ve taktiksel bir lig bu doğru ama 8-10 milyon bonservisler için riskli iş yine de brezilyalı olması ve düşük maaşı sayesinde elden çıkarmak istersen her türlü çıkarırsın bu açıdan Evander bize daha uygun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidip vargasi alın gelin hem 10 hem kanatta oynar .boşuna paraları sanmayın. birde benficadaki kanat oynayan Rodriguez tarzı genci alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt