Sami Karakoç
İmparator
grillitsch 2 gün içerisinde bitecek diye öğrendim. olumlu bitecek gibi gözüküyor ajans 1905
Moder napmis Allah aşkına Bissouma sanki Brighton içingrillitsch moder gibi kacti neyse. Umarim 2 hafta icinde dos +. 10 no gelir
Artması iyi olur kadro kuramıyoruz.
Tipine bakılırsa bizim ligde bunun bacağını eline verip gönderirler anadolu deplasmanındadizleri yalamaya dönmemiş olsa iyi oyuncuya benziyor
![]()
Carel Eiting - Oyuncu profili 25/26
Carel Eiting, 27, Hollanda ➤ Omonia Lefkoşa, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 11 Şub 1998, Amsterdam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Caprazi koparmayana kadar gayEt iyidiModer napmis Allah aşkına Bissouma sanki Brighton için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ohooo her yayın yapan "bana laf atıyor ben bakmıyorum" diye 10-15 dk kendini savunacak heralde.
yaydığınız söylediğiniz haltlar tutmayınca küfür iosunuz ve gücünüze gidiyor...rahatlığa bak ya
8+3+ sinirsiz idealBen +3 kuralından rahatsız değilim alt yapıdan çocuklara şans verilecekse
uyuz oluyorum - hem abonelik dilen, sponsorluk dilen seni avusturyaya yollasınlar para kazan...üstüne GAZETECİYİM de kendine...
Artması iyi olur kadro kuramıyoruz.
grillitsch 2 gün içerisinde bitecek diye öğrendim. olumlu bitecek gibi gözüküyor ajans 1905