Farkları ahmet hoca haberleri dursundan almıyo onun kaynağı daha arkalardaNevzat mış Haluk Muş Ali naciymiş bunların Ahmet denizciden farkı nedir yav? Alayı boş sallıyor insan utanır bir daha yazamaz boş herifler.
Farkları ahmet hoca haberleri dursundan almıyo onun kaynağı daha arkalardaNevzat mış Haluk Muş Ali naciymiş bunların Ahmet denizciden farkı nedir yav? Alayı boş sallıyor insan utanır bir daha yazamaz boş herifler.
Söyle diyeyim. Son dönem herkes Gedson bitti, bu dönem Pedro, Grillitsch bitti derken, bu hep daha bitmedi demisti. Öyle kendisinin isim verdigini pek görmedim. Ama gündemde olan isimleri ve transferlerin nasil ilerledigini baya iyi biliyorGizli hesap.
Net bir duyum verdi mi?
EPL takımı ile başa çıkamayız hocam - mümkün değil. adamın aklını çelecek maliyet verilmezdi bana göresaka gibi ya grillitsch gibi free adami kacirdik
Eylülün ilk haftası premierligde kadroya giremeyenler oraya buraya gönderilir, bence bunu bekliyor yönetim, orda kadro dışılardsn iki tane adam gelir.leicester li mendy ve romalı diawara transferin son günü alırız ve ğağsarayda transfer bitmez.

serdar kelleci rahat 40 vardır.bu adamın 21 yaşında olması imkansız yahu bu afrikalılar hakkaten ilginç