Arif Çelik
Hocaların Hocası
Tecrübe başka bişey para dağıtıp getirmek başka bişey. Cenk'in başardığı bazı transferler yok mu muhakkak var. Ama ortada Belhanda, Feghouli gibi maaş açısından gerçekten felaket sözleşmeler mevcut.Cenk Ergün'ün geri plana çekilmesinin bu kadar olumsuz etkileyeceği kimsenin aklına gelmedi galiba.
Kulupte transfer piyasası konusunda en tecrübeli hatta tek tecrübeli adamı geriye çektik olanlar oldu.
Bence videodan birsey cikarma renktas. Akisina birak gelen gelir giden giderBenim dünkü videodan çıkardığım melo fotosu iki transfer vurgusu yapıldığı yönünde.biri 6 no biride brezilyalı bi oyuncu.galiba evander olayı yüksek ihtimal oluyor tahminen.6 no için griliş çok konu oldu onunda müjdesi olabilir ama genede başka oyuncuda çıkabilir.ben enaz iki transfer bekliyorum bi haftalık periyotta
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu an "elimizde orta saha kalmadı kimi alacağız" diye düşünmüyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum.hangi hız :d
Evet incelememi yaptım sonunda.Galiba Harit gelecek
Bir kere daha skills videosunu izleyip şans vereyim kendisine. Zoraki beğenecez artık
Bu ne demek ya arnautovic seferovic ligin açik ara en iyi hucum hattini olusturur Ayrica gelecegini de düsünmüyorumarmautovic gsye gelirse ligi bu sene izlemem bukadar net!!! milli takiminda bile gözden düsen adami marifet gibi getirmesinler!
arnautovicin son hallerini izledinmi bukadarmi düstük?Bu ne demek ya arnautovic seferovic ligin açik ara en iyi hucum hattini olusturur Ayrica gelecegini de düsünmüyorum
ozaman niye eldeki topcuyu bedavaya kiraliyoruz madem cebimiz bos?Bence sorun erden bey değil ki zaten görüşmelerin hepsini birebir kendisi yapmıyordum ekibi vardır bence
Esas sorun belli miktar bonservis üstünü geçecek gücümüz yok ve haliyle çingene pazarligina giriyoruz haliyle süreç üzüyor ve bir şekilde menajer danışman bunlar sağa sola haber uçuruyor