Sörloth
Can Bozdoğan
Harit
Bu transferlerin olacağını hissetmekteyim.
Sörloth
Can Bozdoğan
Harit
Rabiot bize gelse ucariz da bence ramseyi bırakır juve rabiotu bırakmaz kampa almadilarsa bir ihtimal bile varsa peşinden gidilmeli
Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok.
Rize’yle Vedat için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, FB/Rize suçlu
MHY’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu.
İrfan Can için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, Başak/FB suçlu
Kaan Ayhan’la anlaşıyorsun, adamın komik bir çıkış maddesi var, sıkıntı çıkıyor, kimin suçlu olduğu belli değil
Gedson’la anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, istemedik diyorsun
Pedro’yla anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, menajer suçlu
Grillitsch’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu
Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok. Hep başkaları suçlu. Ayrıca Grillitsch dediğin gibi menajer açısından belli ki sıkıntılı bir oyuncu. Bunu yönetici olarak senin de bilmen lazım. O zaman imza atılana kadar, bitti diye hava atmayacaksın.
Kütahya vazoda öyle bir şey yapan olmadı; yoksa haberim olurdu. Yaptırımlar olmalı Recep, tanrılar kurban istiyor.demek o yüzden işimiz rast gitmiyor
Gelse bile 2 den fazla olur transfer söylenenlere göre. Forvet alincak bir tane 10 numara bir 6 numara alinacak deniyor birdr kanat transferide olabilirmiş tabi bu kadar transfer yaparlar mi bana gerçekçi gelmiyor ama yapılan haberlerde bunlar.Griliç gelirse 2 transfer, gelmezse 3 transfer daha olacak değil mi?
Okan hoca bu hariti neden istiyor çözemedim Arap olması ve karakterini bir kenara bıraktım bu adamın asist özelliği zayıf ve duran top olayı hiç yok
Biz ligte 3 senedir duran top atamıyoruz yani harit bize skor katkisida vermez
Sörloth
Can Bozdoğan
Harit
Can Bozdoğan Hamza'nın önünü tıkamak dışında bir işe yaramaz gibi.Sörloth
Can Bozdoğan
Harit
Galatasaray yönetimi oyuncusunu pazarlıyor temsili