GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 244

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543K
Sayfa
244/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brighton Bizim verdigimiz maasi vermek istese verir ama Lallana takimin en fazla kazanan oyuncusu durumda brüt 4 civari aliyor 45% PL vergileri cektigimizde bu da net 2.2 yapiyor olmali Lallanaya verdiklerinden fazlasini vereceklerini sanmiyorum. Biz istesek 2.5-3 arasi bile verebiliriz Bu oyuncu için. Arada 500-800 bin civari fark olabilir Ben Bu isin yattigini sanmiyorum. Brighton kullaniliyor olabilir orada bizden daha fazla koparmak için. 3e anlasirsak kimse itiraz etmesin
bizimkilerin el artıracagını sanmiyorum reis.

tivitin bende etkisi oldu zira reklamlara sinirlenebilen birisiyim. Fakat şu bir başyapıttır (her seferinde başka birini ilzeyin kadrajdaki , bambaşka hikayeler - özellikle kızın kafasının üstüne arkadaki adamın ikinci seste arkaya vemresi kendini - oscarlık).

Buna bağlı olarak "transferde geçmiş olsun" diyelim şimdilik goygoyuna

Can Bey Tweet'i Atan Sayfayı Engellemeni Öneririm O Zaman :D Bu Tarz Videoları Paylaşıyolar Sinirlenmeni İstemem :D

Bedava…
Bu adamı almamız lazımdı…
Gerekirse bardakcıyı almayacaksın.Az ama öz adam alacaksın.
Gene 15 milyona 10 tane adam alacaklar..seneye tekrar rezivizyon diye bağırırız.
Başımızdakiler seçildi ne hayaller kuruyorduk.resmen dağ fare doğurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya bnlar mal mı da alalım diyip alıyoruz adam kendi avrpa!da kalmak istiyor tutartlı yorum görmek istiyorum artık musap'ın sabrı kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt