Adnan Korkut
Taçsız Kral
flaş haber çaycı hüseyin ve şükrü galatasaray adasın'da ne adaymış be![]()
Polyannalığı tutmuş yakup'un
araplar defolup gidebilir. Türk düşmanları. Parasına sıçayım onların
Daha Botheim almadilaR miPiatek zu salernitana
önce onlar gibi ülkene sahip çık ondan sonra soyarsın. Para için eğilmeye gerek yok.Amerikalılar ingilizler avrupanın bazı ülkeleride senin gibi düşünüyordur büyük ihtimal ama soyuyorlar arapları.iş başka sevgi başka bakıyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha Botheim almadilaR mi
önce onlar gibi ülkene sahip çık ondan sonra soyarsın. Para için eğilmeye gerek yok.
Amaç adadan gelir elde etmekse tabi...O ada korkunç gelir getirebilecek potansiyele sahip.
bunun için araba ihtiyacın yok. zengine ihtiyacın varÜlkeyi ver demiyorumki.ticaret yap diyorum.otel kiralada demiyorum.müşteri olsunlar gecelik oda kiralayarak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu şahsın burnunu ve elmacık kemiğini kırmak isterim. Kendisi yer ve zamanı bildirse yoğun bakım müptelası yapacağım.bu nacinin hakkında gelmen lazım senin
Bundan sonra herkese uyarı sana mıhBundan sonra herkese gül sen ve Onur'a wow!!!
Panele girdim adını yazıyorum @Onur Liboş @Kolpa Oğuzhan Liboş a son sözlerini yaz.
Di marzio yazmis. Oyuncuyla anlasmislar sira hertha berlindeymis.Daha Botheim almadilaR mi
Keramettin'i olaya dahil edeyim mi hea? Ne dersiniz?Bundan sonra herkese uyarı sana mıh
![]()
müsaaden olursa 2 bira sana 2 bira bana alıp, gelip izlemek isterim.Bu şahsın burnunu ve elmacık kemiğini kırmak isterim. Kendisi yer ve zamanı bildirse yoğun bakım müptelası yapacağım.