Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FYWHmiGWYAA-ozV

Grillitsch gelirse 2 mac sonra agir ve temposu dusuk oyuncu yorumlarinizi gorur gibiyim

Tr liginde top kullanmayı bilen oyuncu sayın ne kadar fazla olursa o kadar iyidir.bize son yıllarda sürekli önde baskı uyguluyor rakipler ve en ağır sorunumuz bu ve gol kaçırmalarımız.top kullanan zeki oyuncular sana güçlü oyun sağlar.güçlü oyun rakip bassada kapansada seni engelleyemez. bilirsin renktaş oyuncu vardır ndiaye gibi çok tempoludur ama usta değildir ya da top kapma becerisi azdır ama temposuyla rakip oyuncuyu rahatsız ederek eksikliğini kapatmaya çalışır ,bazıları çok sağlam savunmacıdor doğal yetenek var,hamle sezisi çok güçlüdür duracağı kapatacağı alanı bilir .ekonomik oynar ama 2 kişi işini yapar.griliş anladığım kadarıyla böyle oyuncu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimden medyanın iddialarına cevap gelmemesi de ilginç . Anlaştığımız oyuncuya imza atarken fiyatı indirdik demek bana saçma geliyor

1.5 gündür brighhtonlu muhabirleri takip ettim.gueye için hala takipteyim. ama GS yönetimi benim kadar okan hocayı ve takımı düşünüyo mu emin değilim.

bu girilişe hic bonservis ödeyen olmus mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt