Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benim rüyalarim dünyadan daha büyük. Insan hayal etmeden yasayamaz.

okan hoca ve yönetim sert tempolu bir 6(forumun istediği) düşünmüyorlar sanırım. hiç ismi geçmedi öyle birinin. gueye sayılabilir belki. arambarriyi saymıyorum tek bir kaynaktan çıktığı için

6
arambarri
diawara
bazoer?
mendy

6/8
gueye
grillitsch
carvalho
pijanic?
midtsjø
hadziahmetovic
xeka
raskin?

Dün soylendigi gibi grilish muhtemelen emekli parasını garanti edecek sözleşme arıyor bizden iyisini anca Araplar var tabi isterse

Iki 6 numara alacagimizi kim soyledi? Benim bildigim 6 numara, 8/10 numara ve olursa bir yerli orta saha daha
Tüm muhabirler söylüyor uzun zamandır. Carvalho+Gueye diye başladılar, daha sonra level olarak düştük ama hala bir 6 bir 6/8 gelecek deniyor. Yerli orta saha muhabbeti kolpa.

okan hoca ve bizimkiler sert tempolu bir 6 düşünmüyorlar sanırım. hiç ismi geçmedi öyle birinin. gueye sayılabilir belki. arambarriyi saymıyorum tek bir kaynaktan çıktığı için

6
arambarri
diawara
bazoer?
mendy

6/8
gueye
grillitsch
carvalho
pijanic?
midtsjø
hadziahmetovic
xeka
raskin?
Okan Hoca, orta sahada top özürlü adam istemiyor diyelim renktaş. Haklı da çünkü geçen sene yediğimiz gollerin yarısı yanlış pas hatası

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seri top kullanma konusunda ligin en iyi oyuncularindan biriydi ama taraftar profil olarak kendisini hic bir zaman begenmedi. Nzonzi ayni sekilde.

Seri yanlız kaldı aslında.lemina sakat olmasa ve önde baskı takım savunmasını yapabilseydik çok güzel olurdu.doğru takımı kurmak lazım.hepsi top ustası ama baskı kurmayan oyuncularla oynanmayacağı gibi hepsi baskı kuran ama top ustası olmayan takımda bişey yapamaz.griliş olacaksa ya bi çift yönlüyü gerçekten hakkını vererek oynayacak dinamik köprü oyuncusu olmalı Ya da çok skorer 10 no olmalı ki sergio grilişe yakın kalsın yanlız kalırsa sorun yaşanır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt