Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım doğrudur Grilic iptal haberi.

Vallahi bizim için daha hayırlı lan. Hadi gidin açıklayın bir Brasil ghettolu, konçunda silahla gezen, sahada can veren, yay gibi fizikli psiko bir 6 numara :/

Şampiyon olamayan takımın yönetimini alıp şampiyon olamayacak kadro kurdular.

Piranaspor dedenin herhalde.icerigindeki saçmalıkları anca o uydurmus olabilir.13 yasindaki cocuk bile oyle hikaye yazmaz.haluklari bekleyelim

bu griliçin ben kulüpsüz olmasının yanı sıra şu an doğru düzgün bireysel idman yaptığını vs de düşünmüyorum.

bugün gelse hazır olması en erken ligin 5. 6. haftası, e bizim fikstür zor zaten ne halt yicez?

yönetimi transferlerde dimdik durduğu için tebrik ediyorum. şimdi ortasahayı kendi içimizden çözme zamanı!!!!

bu griliçin ben kulüpsüz olmasının yanı sıra şu an doğru düzgün bireysel idman yaptığını vs de düşünmüyorum.

bugün gelse hazır olması en erken ligin 5. 6. haftası, e bizim fikstür zor zaten ne halt yicez?
Rotasyon amaçlı bi 6 daha alınacak deniyor o sorun olmaz bence

Okan hoca bi hazirlik maçı sonrasinda buna benzer birşey söyledi...transferde tercihimiz kampı bizde geçirmesiydi tabi ki olmuyorsa da takımıyla kamp yapip gelmesi dedi...

Gueye'nin bizde imza parasız 3 milyonun altında oynayacağını sanmalarından anlamalıydık zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt