Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Evander'e ısınamıyorum. Bir renktaşımın dediği gibi, biz almasak Danimarka'nın en büyük takımında 4. senesini geçirecek. Düz mantık olacak ama bizim 2. ligimizden sağ beki bile keşf eden adamlar 3 sene boyunca bu adamı neden almamış? Hem de geçen sezon 17 gol 11 asist ile kariyer rekorunu kırmış. Yaşı da öyle 18-19 filan değil. 24 yaşına gelmiş.

Harit mesela, kafası kırık ama yetenekli bir eleman anladığım kadarıyla. Kontrol altında tutabilirsek iş yapabilir.
Renktas bu iş böyle yürüse biz kimseyi alamazdik. 10 no oynatan takım sayısı az. Oynatirsan 10 no bütün kadroyu ona göre dizayn etmen gerekecek. Mesela psg gidipte 10 no aldı diyelim. Orta sahayı naapcak. Drexler gibi adam bile sistem yüzünden yedek orda ki solda da oynayabiliyor. Barcelona asla 10 no tercih etmiyo mesela. En son realde o bölgede zidane vardı. Yani bu tamamen ihtiyaç, dönemsel kadro yapısı maaliyet vs. vs. Porto Benfica sporting Brezilya'dan ordan burdan bir dünya adam alıyorlar 5-10 verip. Bunu büyükler alamazmi yani. Sevilla neden Marcao yu bizden aldı. Portekizdeyken alabilirdi. Yani birazda kulüpler bekliyo. İyi bir yerlerde oynasın gelişsin görelim diye. Hatta siyahi oyuncuların pazarı mesela Belçika. Epl takımları ordaki pazara hiç girmiyo bekliyor belcikada gelişsin görelim alalım biraz fazla veririz ama biz yetistirme ile ugrasmayalim diye. Birde bazı oyuncular 18-19 unda patlama yapamiyo. 23-24 ten sonra açılanlar var. Adam bakiyo yaş oldu 22 halen tam olmadı bu saatten sonra naapiyim buna diyo almıyor. Yani bir dünya oyuncu ve bir dünya kriter var. Takımlar hepsini alamaz. Bu iş şans isi birazda. O yüzden bu mantık yanlış olur bence. Bizim gibi takımlar gidip neymari bulamaz bulsada alamaz. Ama Marcao gibi adamları bulup alabilir ve faydalanır. Onlarla maximumu almaya çalışır ki geçen sezon kadromuz biraz daha iyi olsa Barça yi elerdik. Belki final yapardık. Evander iyidir kötüdür yorumum onla alakalı değil genel anlamda genç futbolcu bulmak ve almakla ilgili.

Screenshot_20220724-143726_Chrome.jpgyalana bak yalana,zekaya bak.dun menajeri ile toplanti yapildi.olumsuz olsa haluklar soylerdi,haluklari bekleyelim

gueye zorlanıyor son günlere kadar kovalayıp 5-8 eylül arasında 6 numara transferine noktayı koyacağız. Sadece 1 miktar sabır

Bu takım teknik direktör Hamza Hamzaoğlu iken forvette Goran Pandev ve Umut Bulut ile orta sahada Dzemaili ve Emre Çolak ile şampiyon oldu. Şimdi Okan Buruk yönetiminde başkanı, yöneticisi, taraftarı tüm camia tek yürek olabilirse hiç oyuncu almazsak dahi bu halimizle şampiyon olabiliriz. Önemli olan elindeki oyuncuları iyi kullanmak, onlardan maksimum verimj almak. Yoksa fener gibi 10'larca transfere milyonlarca euro versen dahi nafile sittin sene şampiyon olamazsın.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Grillitsch hakkında uydurma haberler olduğu kadar, bu adamın uzunca süredir transfer edilememesi gerçeği çok da kendini futbola veren bir oyuncu profili oluşturmuyor benim gözümde. Vazgeçsek daha hayırlı olacak sanki.

Azdeki elemanı alsak fena olmaz. Çoğu özelliği eksikliğini hissettiğimiz şeyleri kapatır
midjö de dediğin gibi baya faydalı olacak bir adam bence de.

valla oyuncu bulmak bu kadar zor değildir heralde ya.

onyekuru bulduk, denayer bulduk, ne biliyim fb crespo buldu, bjk atiba buldu stopere marceloyu buldu azıcık maliyete. dubois de mesela bi anda çıktı geldi çok iyi bir takım oyuncusu olacağına eminim

valla oyuncu bulmak bu kadar zor değildir ya.

onyekuru bulduk, denayer bulduk, ne biliyim fb crespo buldu, bjk atiba buldu stopere marceloyu buldu azıcık maliyete. dubois de mesela bi anda çıktı geldi çok iyi bir takım oyuncusu olacağına eminim
dünyada evander ve haritten başka oyuncu kalmadı mı anlamıyorum bahsedilen maliyetler az buz da değil, mutlaka bulunur yani daha istikrarlı iyi oyuncular bu 2sinden.

Galatasaray diyince mantık olmuyor ki Sergen. Galatasaray'ın transfer stratejisi hayatın çelişkisi zaten.
Yok abi haber cok sacma okursan.rodop bu yaz fos oldu.oliveirayu,seferovici,grilitshi,duboisi kendi söylemedi diye kiskancligindan tek bisey söylemedi,bilhassa dubois ve grilisth hakkinda.grilitshte en bastan beri olumsuz yaziyo adam,maksadi belli.o piranasporda onun,belliki.bekleyelim derim

az biraz fizik olarak toparlayan pulgar da gayet yeterliydi sene sonunda bence ki grillitschin savunma aksiyonunu hiç beğenmedim savunma önü. planlanan takımla uyumlu olacağını hiç düşünmüyorum
Valla renktas benim gördüğüm pulgar grlisich ile alakası yok ve grilisch daha güçlü bir adam iyi bir kesici. Pasları çalımlari top tasimasida ekstra yani.

valla oyuncu bulmak bu kadar zor değildir ya.

Bravo. Bahsettiğin bütün oyuncular, takımlarına deli gibi katkı verdi ve hiç de transfer savaşı falan olmadan, sessiz sedasız takımlarına geldiler.

Ben 6 numaraya böyle bir oyuncu istiyorum.

Ikinci kez masaya oturduğun adamla anlasirsin herhalde.eger olmazsa kufurleri artii edecegim

Takımının yaka paça kovduğu adamları alabiliyoruz sadece sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt