Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınır alınır!Etebo da alındı,Asuncau da hatta Pulgar da...
İlla birisi oynayacaksa oynar,oynar!Taylan da Berkan da hatta Aytaç da ...
Her sezon dejavu yaşıyoruz resmen.Orta saha binanın taşıyıcı kolunu gibidir.Olmazsa yıkılır,sezonu çıkaramaz.İlk yapılacak iş önce bu bölgeyi inşa etmek.Ancak biz her sezon etrafı "donat"iyoruz!
Yok ula düzgün adam alır bunlar. Almaz ise haklısın.

6 numara, forvet ve yeni Onyekuru gelse yeterli olabilir.

Ortasahada Berkan Cica Taylan Hamza Akbaba en az biri zaten oyanayacak kalan takviyeler devre arasi veya seneye yapilmali.

Lyon'un hocası Bosz Thiago Mendes'i beğenmiyormuş. O bölge için William Carvalho'ya talipler. Twitter'da 2025'e kadar sözleşme uzattıklarına ilişkin kulüp hesabından yapılan paylaşıma gelen yorumlara baktığımda Lyon taraftarı da genel olarak beğenmiyor. Yani bence girişim yapılırsa bir mutabakata varılır. Dubois kadar uygun olmaz bonservisi ama bilmediğimiz bir alternatif yoksa adı geçenler arasında bize en uygun oyuncu Mendes'dir.

Bu dandik İstanbul takimlarini, 3 büyüklerde tutunamayan oyuncular için çıkarıyorlar muhtemelen süper lige.

Nerede öyle topçu var, hepsi bu takımlara gidiyor.

Araştırılmalı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Transferin bir kısmını yaptık, bir kısmı için de çalışıyoruz. Ben taraftarlarımızdan sabır diliyorum çünkü bu profesyonel bir operasyon. Hiç endişe etmesinler, en yarışmacı en iyi takımı futbolda da kuracağız.”

da'ya takıldım. Diğer şubelerde berbat kadrolar kuruldu. Bu tabii ki seçim takvimi ve Hamamcıoğlu'nun transfer onayı vermemesinden kaynaklanıyor ama diğer şubeleri örnek veriyorsak geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt