- 15 Nisan 2010
- 19.476
- 3.990
- 1.618
Listeye tersten başladık o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha iyisi alınabiliyorsa niye onla uğraşmıyorlar mal mı bunlar
Listeye tersten başladık o zaman.
''Bu isimler olmazsa, yerine daha iyileri alınacak''
Mükemmel topcuydu tam tr ligine uygun...bağları kopardı luyindama gibi son durumu ne hiç bilmiyorum![]()
Jean-Philippe Gbamin - Oyuncu profili 24/25
Jean-Philippe Gbamin, 29, Fildişi Sahili ➤ FC Zürich, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 25 Eyl 1995, San-Pédro, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Erkek baskette iyi takım kurulduğunu düşünüyorum. Diğer branşlarda zaten transfer edilecek oyuncu kalmamıştı orada suçlu tamamen Eşref izin vermedi yapılmasına.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Transferin bir kısmını yaptık, bir kısmı için de çalışıyoruz. Ben taraftarlarımızdan sabır diliyorum çünkü bu profesyonel bir operasyon. Hiç endişe etmesinler, en yarışmacı en iyi takımı futbolda da kuracağız.”
da'ya takıldım. Diğer şubelerde berbat kadrolar kuruldu. Bu tabii ki seçim takvimi ve Hamamcıoğlu'nun transfer onayı vermemesinden kaynaklanıyor ama diğer şubeleri örnek veriyorsak geçmiş olsun.
Adam napoliye soz vermis aralik icinBana nedense Solbakken olayı da kapanmadı gibi geliyor. Belki de o yüzden ortaya bir sürü isim atılıyor. Okan'ın sistemine cuk oturacak bir adam. Herhangi bir takıma imza atana kadar teklifimizi masada tutmak gerek.
O haberleri gördüm ama imzalar atılmadan inanmak istemiyorumAdam napoliye soz vermis aralik icin
Onlar da eğlenmesin mi az?Bunu buraya o yavşaklar alıp forumlarında dalga gecsin diyemi yazıyosun