Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB'de stoper değişiklikleri

Min Jae <--> Gustavo Henrique (2.5 m EUR, Flemengo, yaş 29)

Szalai <--> Pablo Mari (Kiralık, Arsenal, yaş 28)

Bence büyük risk alıyorlar. Tek uyumlu bölgeleri stoper rotasyonu idi.

Bildiğimiz üzere f5 ve özellikle koçun gs oyuncularına sulanma meselesi var. Bakıyorum f5 kim i 20 e satıyor ,gustavodan çıktılar maaşı bonservis kadar nerdeyse,orta sahadan birini daha satabilirlet.bunları bi araya getirince f5 griliş olayı olabilir gibi geliyor bana.eğer böyle bi transfer olursa ve çocuk iyi oynarsa ilk maçı sonrası yönetimi asar taraftar.cidden kaç sezondur bi bardağın dolma meselesi var her yönetim üstüne koydu ve şuanki yönetim ateşle oynuyor görevi devralarak.gerekenleri yapmazlarsa stadta yönetici dövme olayına kadar büyük bi patlama yaşayabilir taraftar.taraftar bu defa kandırılmayı kaldırmaz gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Transferin bir kısmını yaptık, bir kısmı için de çalışıyoruz. Ben taraftarlarımızdan sabır diliyorum çünkü bu profesyonel bir operasyon. Hiç endişe etmesinler, en yarışmacı en iyi takımı futbolda da kuracağız.”

da'ya takıldım. Diğer şubelerde berbat kadrolar kuruldu. Bu tabii ki seçim takvimi ve Hamamcıoğlu'nun transfer onayı vermemesinden kaynaklanıyor ama diğer şubeleri örnek veriyorsak geçmiş olsun.
Erkek baskette iyi takım kurulduğunu düşünüyorum. Diğer branşlarda zaten transfer edilecek oyuncu kalmamıştı orada suçlu tamamen Eşref izin vermedi yapılmasına.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana nedense Solbakken olayı da kapanmadı gibi geliyor. Belki de o yüzden ortaya bir sürü isim atılıyor. Okan'ın sistemine cuk oturacak bir adam. Herhangi bir takıma imza atana kadar teklifimizi masada tutmak gerek.

Bana nedense Solbakken olayı da kapanmadı gibi geliyor. Belki de o yüzden ortaya bir sürü isim atılıyor. Okan'ın sistemine cuk oturacak bir adam. Herhangi bir takıma imza atana kadar teklifimizi masada tutmak gerek.
Adam napoliye soz vermis aralik icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt